Fredag den 30 november

Hello!

Idag har vi haft elevensval. Mikaela, Hanna, Lhea , Meryam , Isac, Anton och Ida tränade på sång och teater. Amena  jobbade med sin kasperdocka. Fabian kollade på en film. Jonathan spelade innebandy. Vi pratade om skolans regler. Sedan hade vi engelska då spelade vi fruit memory. Idag har Amena bloggat.

Goodbye have a nice weekend

Torsdag den 29 november

Hejsan hoppsan!

Idag har Backsippan 1 och Mosippan 1 varit till biblioteket. Bibliotekarien, Therese tipsade oss om böcker att ta med till skolan. Sedan fick alla leta efter böcker att ta med och läsa i klassen. Vi skrev på tavlan och räknade tiotalen från 10 till 100. Sedan jobbade alla i sina matteböcker. En del rättade i sina och blev då klara med hela  matteboken. Nu ska vi ha biologi och prata årstider.

Hej då

Onsdag den 28 november

Idag hade vi gympa. Till uppvärmning hade vi huvud axlar knä och tå. Christian gick igenom fotbollsreglerna. Sedan spelade alla fotboll. Det var kul. Anton, Isac, Meryam, Hanna och Lhea gjorde mål. Sedan fick alla sätta in läxpapper i sin pärm och jobba vidare i matteboken. Nu ska alla jobba med sina ordlistor. Klistra in i ABC- boken och rita.

Hej då

Tisdag den 27 november

björnmålning

På morgonen läste alla i böcker. Sedan gick alla i klassen in till Mosippan 1. Där alla kollade på film som handlade om brunbjörnen. Efter filmen skrev vi en mind- map. Sedan åt alla frukt och fröken läste en folksaga som hette  Den bruna hönan och vetekornet. Efter det var det rast. När rasten var slut hade vi matematik. Fröken hade genomgång med oss om nästa veckas hemläxa så vi vet hur den ska göras. Vi hann jobba lite i matteboken också. Nu ska vi skriva faktatext om brunbjörnen och måla en björn med vattenfärg.

Hej då!