Torsdag den 28 mars

På morgonen var det kabaré. Det var de som haft kabaré som elevensval som visade upp sina sång- och dansnummer. Det var 12 bidrag som hann och sjungas  innan rasten. Sedan var det kabaré igen och då var det 12 bidrag som framfördes på scenen. Det är sista dagen innan påsklovet så då bloggar vi tillsammans. De som var med på kabarén från klassen är Anton med ”Copacabanana”, Lhea och Ida med ”Händerna mot himlen”, Amena och hennes syster Ayah( mo2)” Come closer” och Rim och Celine(Mo 1)” Kan det bli vi två”.

Ha ett trevligt påsklov.kabarégänget

Onsdag den 27 mars

På morgonen läste vi i vår bänkbok. Sedan jobbade vi i ABC boken då skrev vi Zz- ord. Sedan hade vi frukt då läste fröken till oss Allt om karllson på taket. sedan hade vi rast. Efter rast har vi fortast med ABC boken. Sedan hade vi lunch då åt vi fäsrät och potatis. Sedan hade vi rast då gungade Fabian och Jonathan i däck gungorna. Sen tränade vi på tio kamrater. dom som bloggade är Amena och Jonathan.

good bye have a nice day

Tisdag den 26 mars

Hej

På morgonen hade Vi tyst läsning. Sedan Kom Thres och en Del i klassen följde Med henne. Sedan hade vi biologi. Då Tränadä några på kabaren de va Rim, Ida, Lhea, Amena och Anton och en del jobbade med fåglar. Och vi såg en film. dom som bloggade är Ida, Mikaela, och Rim.

Måndag den 25 mars

Hej! alla

På morgonen hade vi tyst läsning i vår bänkbok. Sedan hade vi svenska och då jobbade vi i Minis arbetsbok. Sedan åkte vi till simhalen då va några i lila basengen de va Meryam, Hanna, Amena, Karolina och Rim några va i stora basengen de va Isac, Anton, David, Ida, Lhea och Fabian. På rasten lekte Hanna, Ida, Karolina, Amena och Meryam killarna jagade tjejer. På matten lerde vi oss vilka som är kompisar med tio dom som bloggat är (Isac) och (Hanna).

Hej då!

Tiokamrater

Fredag den 22 mars

på morgonen hade vi elevens val då var Fabian, Karolina och Isac på bild och måla ett påsk ägg. Anton, Lhea, Rim, Amena och Ida var på kabare. Hanna var på hemkunskap och laga äpelpaj. Sedan hade vi rast efter rasten hade vi engelska. till mat hade vi hamburgare

god  bye  trevlig helg idag bloggade Fabian och Karolina

Lek i slänten

Torsta den 21 mars

På morgonen läste alla i sin bänkbok. Sedan jobbade vi med kängurumatte. Sedan hade vi rast. Då åkte Jonathan, Anton, Isac och Fabian i en backe som gick jätte snabtt. Amena, Mikaela b och Lhea åkte på rumpan. sedan gick vi till skolsgogen Till maten fick vi kålståganof med ris. idag var det Jonathan och Amena som bloggade.

good bye

Onsdag den 20 mars

Idag på morgonen hade vi idrott. Då lekte vi en lek som hete klockan  det var en tävling  på en station skulle man springa och slå en tärning och försöka få 4,5 eller 6 så fick man ett poäng. Efter idrotten så hade vi rast . Anton och Isac lekte ninjago . Lhea , Amena, Hanna, Rim och Mikaela b åkte kana. Fabian och David lekte agenter. Sedan åt vi frukt . Till lunch fick vi fisk, potatis och sås.

Vi som har blogga är Lhea och Anton

Tisdag den 19 mars

Hej

Idag gick vi in till Mosippan 1. Där kollade vi på en film som var på arabiska  som handlade om fåglar. Vi förstod ingenting. Sedan fick vi se filmen på svenska.   Jonathan och David gungade på rasten. Meryam och Mikaela spelade fotboll på rasten. Idag på matten hade vi problemlösning : det var  fyra barn som skulle dela på tre pizzor. Alla klurade och sedan fick var och en tala om hur man hade delat upp dem. Vi som bloggat idag är Meryam   och David.

Goodbye

Måndag den 18 mars

Hej

på morgonen läste vi tyst i Våran bengkbok . Sedan hade vi svenska då kom Mini på Besök Med Yy-ord. Sedan hade vi bad Mikaela, Ida, Isac, Lhea, Fabian, Anton, David, och  Mikaela, B simmade i stora basengen Sedan Hade Vi Lunch till mat va de pytipana . Sedan hade vi rast Dom som bloggade är Ida, Mikaela, och Rim,

Hejdå

Fredag den 15 mars

På morgonen hade vi elevens val. Hanna lagade grönsaker med dip. Isac, Fabian  och Karolina hade bild. Anton, Lhea och Amena hade kabare. Till lunch fick vi kokt fisk. På rasten lekte Hanna, Ida, Amena och Karolina på lekte i en koja i buskorna. På rasten lekte Isac och Anton.

Hej då! idag har Isac och Hanna bloggat.