Tisdag den 30 april

Hej då nu går vi hem.

på morgonen hade vi tyst läsning i våran bängbok. Sen hade vi biologi då fortsäte vi  med  våra fåglar. Sedan hade vi frukt då läste fröken i Mio min Mio. Sedan hade vi rast då lekte alla. Sen hade vi musik då dansade vi med band vi skulle stå i en ring och härma den som stod i ringen det var jätte kul.

hej då dom som har bloggat är Fabian och Karolina

 

Måndag den 29 april

På morgonen lästa alla tyst i sin benkbok.  Vi lärde oss allitteration. Vi fick en bokstav var i skrivarparen och fick skriva en vers där alla ord skulle börja på samma bokstav. Sedan hade  vi rast. Fabian blev jagad av Meryam när Fabian var psy. Isac och Anton lekte ninjago. Hanna blåste såpbubblor . Efter rasten städa alla på  skolan skräp på skol gården. Till mat fick vi pannbif potatis och sås. Vi har haft matte. Vi som har  bloggat är Anton och Lhea.

Hej då (=(=

Fredag den 26 april

Hej!

På morgonon hade vi tystläsning. Sedan hade vi svenska. Då   gjorde vi ett känslopapper. Sedan hade vi rast.Då gungade Jonathan och Fabian. Sedan hade alla engelska. Då skulle alla sjunga en sång som heter we are going on a bear hunt. Sedan hade vi lunch då fick vi hamburgare med mos. Sedan hade vi en matte tabell. Dom som bloggade är Amena och Jonathan.

Good bye have a nice weekend! (= (=(=

Torsdag den april.

Hej

På morgonen hade vi tyst läsning. Sedan hade vi matte. På frukten började fröken läsa boken Mio min Mio. Efter frukten var det rast och sen gick vi till skolskogen och där fick vi leka. Vi hade rast efter maten. Vi som bloggat är David och Meryam

Hej då (:

 

 

Onsdag den 24 april

Hej!

På morgonen hade vi idrott. Först hade vi fem stationer. Sedan hade vi höjdhopp och då saxade vi över ribban.Det var jättekul. Efter idrotten gick alla ut på rast. Efter rasten fick vi skriva en berättelse för hand.Vi fick titta på en bild och skriva om den. Till lunch fick vi kalops med potatis och rödbetor. Nu har vi arbetat med matematik först gjorde vi en mattetabell på tid och sedan har vi jobbat i matematikboken. Idag är det fröken som bloggat tillsammans med hela klassen.

Hej då!

Tisdag den 23 april

Hej!

På morgonen hade vi tyst läsning. Sedan hade vi biologi. Då fortsäte alla med sina fåglar. Efter biologin hade vi frukt då läste fröken allt om Karlsson på taket. Sedan hade vi rast. Sen hade vi Matte. vi som bloggat är Ida, och Mikaela    Hej då

Som svar på frågan om det blåste i skolskogen så både regnade det och blåste, men det gick bra ändå att vara ute, Vi var lite blöta och frusna efter skogen.

Fredag den 19 april

Hej!

På morgonen läste alla i sin bänkbok. Sedan hade vi mattematik då jobbade vi med linjer. Sedan hade vi frukt då läste fröken i allt om Kallson på taket. Sedan hade vi rast då lekte Ida, Lhea, Hanna, Karolina och Meryam då så losades alla andra att Meryam va en boll. Efter maten hade vi rast då spelade Isac, Anton och Meryam fotboll. och Hanna, Karolina, Ida, Stina och Leia gungade gungbreda och Hanna, Ida och Karolina ramla av gungbredan Karolina ramla 2 gonger Hanna Ida ramla en gong.

Hej då! Ha en trevlig helg.De som har bloggat är (Hanna) och Isac

Torsdag den 18 april

Hej

på morgonen hade vi tyst läsning i vår bängkbok. Sedan hade vi matte då jobbade vi i matteboken. Efter matten gick vi ut på rast då lekte alla. Sedan gick vi till skolskogen då leta grupper efter olika linjer som finns i naturen. Sedan hade vi lunch då blev det fiskgratäng och potatis. Sen hade vi rast igen. hej då yes snart ska vi gå hem=) chuhu

Onsdag den 17 april

På morgonen så hade vi idrott. Då tränade vi cirkelträning. Sedan hade vi rast. Fabian och Jonatan gjorde en lerfabrik . Hanna, Ida , Lhea , Amena och Karolina lekte med fillyhästar. Sedan hade  vi frukt. Efter frukten hade vi  svenska. Först på svenskan läste  vi i Mini  boken, sen jobbade vi i Minis arbetsbok. Till lunch fick vi pannkaka och sylt. Sedan  hade  vi rast igen.  Då fik Anton vara med Jonathan och  Fabian. Vi har haft matte tabeller och pratat om olika linjer. Dom som har bloggat är Anton och Lhea

Hej då (=

Tisdag den 16 april

Hejsan!

På morgonon hade vi tystläsning. Då läste alla i sin  bänkbok. Sedan hade vi frukt. Då läste fröken till oss i  Allt om Karlson på taket. Sedan hade vi rast. Då hoppade Amena, Lhea, Leia, Stina och Mikaela B hopprep. Då gungade Jonathan, Fabian och Viggo i däckgungorna. Sedan hade vi musik. Då dansade alla. Alla hade ett färgband och rörde sig till musiken Sedan hade vi lunch då fick vi kebabgryta med ris. Sedan hade vi rast. Dom som bloggade är Jonathan och Amena. Nu ska vi ha biologi.

hej då!(=