Fredag den 31 maj

Hej!

På morgonen så hade vi tyst läsning i våra bänkböcker. På matten så hade fröken genomgongar på tavlan hur vi skulle jobba med i våran matteböcker. Sedan hade vi rast då gungade Jonathan och Fabian och Hanna, David och Isac DIGIMON. Sedan hade vi engelska. Vi lekte en Ilek som man skulle vara pappa, mamma, lillebror, storasyster och bebis och vi i klasen fick vara frog familjen. Till lunch fick vi fisk, potatis och kall sås. Sedan hade vi rast igen. 

Hej då! dom som har bloggat är (Hanna) (och) (Isac) 

Torsdag den 30 maj

Hej

idag hade vi tyst läsning i våra bänkböcker. Sedan hade vi rast då gungade Jonathan och Fabian. Men sen gick vi till skolskogen då körde vi en lek man skulle räkna 10 20 30 ……100 när det var femti och 100 skulle man säga puff. Till mat fick vi gulashsoppa med pizzasalad.

Dom som har bloggat är Fabian och Karolina  )=

Onsdag den 29 maj

Hejsan

På morgonen så hade vi idrott. Då så var vi ute på idrotten och spelade brändboll. Sedan hade vi rast. Ida, Hanna,  Isac och Karolina Dom lekte tagen tar. Lhea och Mikaela lekte i en koja. Efter rasten så hade vi svenska men först så läste Carina i Mio min Mio. Till lunch fick vi kycklinggryta med  ris. Idag bloggar  Lhea och Anton.

Nu har vi fått  fjärilspupporna in till oss, så vi får sköta om dem nu ett tag.

Hej då(=

Tisdag den 28 maj

IMG_0153Hej

På morgonen hade vi tyst läsning. Sedan hade vi rast. Efter rasten jobbade alla i sin  mattebok. Till lunch fick vi frukostkorv och mos. Sedan hade vi rast. Sedan skrev alla klart sina faktatexter om fjärilen. Nu har våra fjärilslarver blivit puppor.

Vi som har bloggat är Amena och Jonathan.

Måndag den 27 maj

Hej!

 I dag hade vi tyst läsning i våra bänkböcker. På svenskan skrev Meryam och David på sin berättelse. På idrotten spelade vi citronbrännboll. Det var jättekul. Till lunch fick vi pannbiff, potatis och sås. Ida och Hanna gungade ute på lunchrasten. 

 Vi som bloggat är David och Meryam(:(:(;(:(:

Hej då

Fredag den 24 maj

Hej på morgonen läste alla i sin bänkbok. Efter läsningen hade vi matematik. Vi  fick vi ställa oss i storleksordning den kortaste först och den längsta sist. Det skulle vi göra utan att prata med varandra. Det sa fröken Carina att vi klarade galant. Ute på rasten spelade en del fotboll, gunga och lekte tagen tar. Efter lunch fick vi 7 bilder som vi skulle skriva en kort berättelse om i våra skrivarpar.

Godbye have a nice weekend.

Torsdag den 23 maj

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På morgonen hade vi tyst läsning. Sedan hade vi matte. Då jobbade vi i vår matte bok. Sedan hade vi frukt. Efter frukten hade vi rast då gungade Jonathan och Fabian. Sen gick vi till skolskogen då fick vi bara leka. Sedan hade vi lunch till lunch fick vi farlig korv . Sen hade vi rast. Sedan hade vi svenska då jobbade vi i ABC boken och några jobbade i pilen.

Dom som har bloggat är Amena och Jonathan.

Good bye have a nice day

Igår hann vi inte blogga för då var vi och såg en teater som handlade om ”Dunderklumpen”. Dunderklumpen hittade ett par dockor som han ville bli vän med.Men sen kom Rostisdraken och Enöga. Enöga ville ha skattkistan som Dunderklumpen hittat i en gran. Enöga kastade pengar på dom för att lura dem så han kunde ta skattkistan från dom. Enöga trodde det skulle vara pengar i den men det var en fin sten, en fin fågelfjäder och en fin blomma. Då kom det en gammal gumma och sa till Enöga att han egentligen var snäll. Som slut  fick alla vi när vi gick ut krama Dunderklumpen och dockorna. Vi tycker Dunderklumpen var jättebra.

Tistag den 21 maj

Hej!

på morgonen hade vi tyst läsning. Sen kom tandköterkan och då kollade vi på en film om Karius och Baktus. Sedan hade vi biologi då kollade vi på en film om fjärilar. Efter biologin hade vi frukt. Sen hade vi rast. Sedan hade vi musik. Då sjöng vi Idas sommar visa. Dom som har Bloggat är Mikaela,Rim och Ida.

Måndag den 20 maj

Hej! På morgonen hade vi tyst läsning. Sedan hade vi svenska. Då jobbade alla i sin ABC bok. Sedan hade vi rast då klätrade Jonathan och Fabian i ett träd. Förre rasten hade vi frukt då läste fröken om Mio min Mio. Sedan hade vi svenska igen då jobbade vi igen i ABC boken och några jobbade med sina sagor. Sedan hade vi lunch då fick vi fisk med spinat och potatis. Sedan hade vi matte tabeller.
Dom som bloggade är Amena och Jonathan.
good bye have a nice day (=
http://www.youtube.com/watch?v=-HBF5py7GGI        Pilfink
http://www.youtube.com/watch?v=IsEPDrt54r0           Sädesärlor

Fredag den 17 maj

Hej!

På morgonen så hade vi tyst läsning i våra bängkböcker. Sedan hade prov på grodan. Efter provet på grodan hade vi matte. På rasten åt vi frukt. Sedan så hade vi engelska men före så läste fröken Mio, min Mio när det var engelska så spelade vi ett grod- spel. till lunch fick helstekt kotletrad. Sedan så hade vi rast igen då gungade Ida och Hanna.

Hej då! dom som har bloggat är (Hanna) (och) (Isac) (= (: