Torsdag den 13 juni

Idag på morgonen hade vi brännbollsturnering F- 1. Vi  fick både spela och vara åskådare. Det var jättekul. Sedan åt vi frukt och fröken läste de sista sidorna i Mio min Mio. Sedan hade vi rast och Jonathan och Fabian gungade. Sista dagen i skolan före skolavslutningen så bjöd Amena alla i klassen på glass. Det smakade jättegott. Till hösten så har Amena flyttat och börjar i en annan skola.  Vi i Backsippan 1 önskar alla en trevlig sommar. Vi återkommer i höst.

Onsdag den 12 juni

På morgonen hade vi idrott. Då körde vi familjen Olsson sedan lekte vi cirkelträning och bondgården. Sedan hade vi rast. Efter rasten åt vi frukt då läste fröken i Mio min Mio. Sen hade vi matte då jobbade vi i våra matteböcker. Till lunch fick vi hamburgare mos och dressing.

Dom som har bloggat är Fabian och Mikaela. (=

hej då

Tisdag del 11 juni

på morgonen så läste alla i sina bänkböcker. Sedan hade vi matematik då så gjorde fröken genomgångar i matteboken.Nu är några färdiga i matteboken. Efter matten så hade vi frukt. Efter frukten så gick vi ut på rast.

Hej då!

Dom som bloggat är (Hanna) (och) (Isac) (= (= (: :)

Måndag den 10 juni

På morgonen  så läste alla i sina bänkböcker. Vi har läst upp våran ABC bok  i våra  skrivarpar. Efter vi hade läst upp våran ABC bok så gick vi ut på rast och tog frukten. Sedan  hade vi idrott. Då lekte vi basketfia med två olika regler. Efter idrotten  så hade vi lunch då fick vi potatis och fisk. Dom som bloggat är Lhea och Anton.

Hej då

Hanna ditt svar var rätt på gåtan som Lhea skickat till oss.

onsdag den 5 juni.

IMG_0156IMG_0162Hej!!

På morgonen hade vi idrott. Då hade vi stafett, Discokull och basketfia. Sedan hade vi rast. Sen hade vi frukt då läste fröken till oss ur Mio min Mio. Sedan hade vi matte tabeller. Sedan jobbade alla i sin matte bok. Till lunch fick vi korvstroganoff med ris. Sen hade vi rast då gungade Fabian och Jonathan. Efter lunch ska vi släppa ut fjärilarna eftersom vi ska vara lediga. Vi har fått 5 stycken fjärilar.

Vi som bloggat är Amena och Jonathan

Good bye have a nice weekend!!(=)=

Tisdag den 4 juni

Hej idag hade vi tyst läsning på morgonen.Sedan läste några i klassen upp sina berättelser. På frukten läste fröken  ur Mio min Mio. Vi har haft musik  då fick vi välja vad vi ville sjunga och leka . Vi sjöng ” vår tupp är död” lekte bil- leken och svarte orm. Idag till lunch var det taco buffe. Det var supergott. Fröken har även haft genomgång i matten innan vi fick jobba i våra matteböcker.

Vi som bloggat är David och Meryam

Måndag den 3 juni

på morgonen hade vi svenska. Då målade alla klart sina längtan paper. Sedan åt vi frukt då läste fröken i Mio min Mio. Sen hade vi rast. Sen hade vi idrott då lekte vi bläckfisken och cirkelträning på slutet hade vi avslappning till musik. Det var skönt.

De som bloggat är Ida ,Mikaela och Rim