Torsdag den 24 oktober

på morgonen hade vi tyst läsning. Sedan så hade vi matte. Då så skulle fröken ha genomgong på tavlan sen tog hon upp en bild vi hade i matteboken. Vi skulle dra till höger och vänster till rätt person. Sen hade vi rast. Då såg vi FN flaggan eftersom det är FN dagen idag. Sedan skulle fröken läsa mer ur Bröderna lejonhjärta. Sen hade vi svenska med Yvonne. Till lunch fick kycklinfajita. Sedan hade vi So. Då skulle vi prata om alla barns rätt. Sen skulle vi måla och skriva om det. Sedan hade vi idrott. Då skulle vi leka basketfia det var kul. Dom som bloggat är Mikaela och Jonathan.

Hej då

jonathan mikaela bloggkort 002 jonathan mikaela bloggkort 005 jonathan mikaela bloggkort 009 jonathan mikaela bloggkort 007 jonathan mikaela bloggkort 008

Onsdag 23 oktober

På svenskan har vi arbetat med att göra filmer. Eleverna har inspirerats av sina favoritböcker/tidningar. Här kommer resultaten. /Yvonne

Det här är en film om älvorna av Hanna, Karolina, Ida och Lhea

Spökhistoria av Meryam, Mikaela och Neda

Kalle och Musse av Jonathan och Faabian

Anton, David och Isac gjorde en bok i stället om Bamse och hans vänner

Månddag 21 oktober

Hej idag hadä vi  tyst läsning. Sedan hade vi  matte. Vi började med tabellkort och jobbade sedan i matteboken och gjorde snabbpapper på slutet av lektionen. Alla klarade det på mindre än 3 min. Jippiiiii. Till lunch åt vi pyttipanna.På engelskan tittade vi på English Kids Zon och den var jätterolig.

Vi som bloggat idag är Meryam och David.

david Meryam 002

david Meryam 004david Meryam 006

david Meryam 009

Fredag den 18 oktober

Idag på morgonen så hade vi elevensval. Lhea och Isac var på engelska då kunde man välja på att läsa i en bok eller jobba med ett papper  och Ipad engelska spel . Ida, Anton och Neda var på bild. Där fick vi måla med oljepastellkritor och måla över med svart och sedan skrapa fram en bild Sedan hade vi rast. Carina läste ur  Bröderna Lejon Hjärta. Sen hade vi svenska med Yvonne. Då fortsatt vi med våra filmer. Till lunch fick vi kyckling Durban och ris. Sedan hade vi religion vi skrev hur lika dom var. Alla har en helig text och symbol. Och vi har jobbat med svenska. Dom som har bloggat är Lhea och Ida. Hej då.

lhea o Ida 002

lhea o Ida 003

lhea o Ida 004

Torsdag den 17 oktober

idrott 006

På morgonen så gick Backsippan 2 och Mosippan 2 till biblioteket då fick vi ta två böcker till skolan och man fick låna hem om man hade lånekort. Sedan när vi kom tillbaka så hade vi rast. Vi har haft idrott på em.

Vi som bloggat Isac och Hanna.

onstag den 16 oktober

Hej på morgonen hade vi tyst läsning. Sedan hade vi matte då skrev vi om våra former som vi har fotograferat. Sedan hade vi svenska då ritade vi figurer till våra beretelser.   Sen var det lunch då fick vi skinksås med pasta. sedan hade vi engelska då lärde vi os om kläder= clothes o skor= shoes. Sedan hade vi matte i matteboken. den som har bloggat är Anton jäÄäÄäÄäÄäÄäÄäÄäÄ BANANA SMOOTHIE hej då

Tisdag den 15 Oktober

Hej Idag har vi haft bad. Vi tränade simning så vi kan simma bättre. Sedan hade vi rast. Efter rasten skrev vi om Herr Negativ/ Positiv och Fru Positiv/Negativ och på bilden ritade vi bilder som passade till texten. Vi har ätit lunch då fick vi potatisbullar/ blodpudding. Vi har börjat skriva om de former som vi fotograferade ute på skolgården.

Fredag den 11 oktober

Hej!!!!!!

På morgonen hade vi elevensval. Sedan hade vi rast då lekte Fabian Anton, Hanna, Meryam, David Isac och Jonathan att Meryam och Anton skulle jaga oss. Efter rasten hade vi sv då fortsate vi med våra film manus. Vi gick till skolskogen då beretade Yvonne om när Jesus hängde på korset och närIMG_0205han började leva igen. HEJ DÅ!!!!!!!!! dom som har bloggat är Fabian och Karolina.     JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack för din kommentar Linnea. Det är alltid kul att läsa kommentarerna.

Torsdag den 10 oktober

På morgonen läste vi i våran bängkbok. Sedan hade vi problem lösning Då skulle vi försöka lista ut vad en hund hette. Sen hade vi rast. Sedan skulle vi säga till fröken vad vi såg på en bild. Sen hade vi svenska med Yvonne. Då håller vi på med ett bild manus.  Till lunch fick vi köttförsås och spagetti det var gott. Sedan hade vi rast. Sen hade vi religion. Yvonne berättade några berättelser ur bibeln om Jesus.

Dom som bloggat är Mikaela och Jonathan.

Måndag den 7 oktober

Idag på morgonen så läste vi i våran bänkbok. Sedan hade vi matte. Då jobbade vi i våra matteböker. Efter matten hade vi rast då tog vi frukten på rasten. Idag har vi fått en ny klaskamrat som heter Neda. Vi har haft svenska. Till lunch fick vi färsrätt ,sås och potatis.  Efter lunchen hade vi religon. Då läste Yvonne ur bibel. Sen frågade Carina oss olika frågor. Nu jobbar en del med pilen. Dom som har bloggat är Lhea och Ida nu ska vi gå hem. Hej då