Fredag den 20 december

scones 001

Hej

Idag på morgonen gick vi till Folketshusbio och kollade på en film som hette Turbo. Den handlade om en snigel som drömde om att han ville bli snabb och vinna ett bilrace. Vilket han gjorde. Filmen var bra. Efter lunch bakade vi scones och har nu smaskat i oss dom. Vi har även ätit kexchoklad. Ha ett trevligt jullov.

Dom som bloggat är hela klassen.

Torsdag den 19/12

Idag på morgonen så gick vi  ner till gympasalen och kollade på kabare. Dom som var med i Ba2 var Lhea, Ida, Anton, Isac, Mikaela, Karolina, Meryam och Neda. Sen hade vi rast i tio min. Efter rasten gick vi ner och kollade igen på kabare. Till lunch fick vi potatisgrateng och kasler. Vi tittade på stjärnhuset del 5. På engelskan gjorde vi en bok som hette My Body. Vi har haft en jätte kort stund matte efter engelskan. Dom som bloggat är Ida och Lhea.

lhe ida kabare 001

lhe ida kabare 002

måndag den 16 december

Hej, i dag, kollade vi på film  på morgonen. Filmen hette stjärnhuset del 2. Sedan läste vi LITE och jobbade med matte boken då lärde vi ås division. Sen så hade vi rast då spelade Anton  fotboll. sen så fortsete vi och titta på stjärnhuset på det vi inte han se på del 2. Sedan hade vi svenska då jobbade  vi med bokstavs landet . Sedan hade vi lunch då fick vi pankaka med sylt det var jätte gott!!! =).Sen hade vi rast igen. Dom som har bloggat är Anton och Neda

neda anton december 002anton december 001neda anton december 001neda anton december 003.

fredag den 13/ 12

Hej idag hadä vi lucia som vi kollade på i  jympasalen   det var kul!!!!!! Sedan kollade vi på  en film. Den hetä Stjärnhuset. På rastän speladä  Meryam och David och Anton fotboll. Sän hadä  vi lunch. Tomten hade varit där med risgrynsgröt, kanel och socker. Det var jättegott!!!

Vi som bloggat är Meryam och David.

Amena alla i klassen plus fröken tyckte det var roligt att du skrev en kommentar till oss. Vi pratar ofta om dig och hoppas du skriver till oss fler gånger. Har inte din klass någon blogg för i så fall skulle vi kunna skriva till varandra eller skypa någon gång. Hanna har svarat på din fråga om det har kommit nya barn till klassen.

Svar på din gåta Urban är: kroppen.

meryam david blo 002meryam david blo 001

Måndag den 9 dicember och tisdag den 10 december

Igår måndag har vi kollat på filmen bröderna lejon jhärta vi har kollat en del nu. På engelskan så lerde vi oss krops delar på engelska som arm, foot och hand. På maten fick vi korv och mos. Vi har lärt oss om jämnvikt vi fik gå ut till gungbrädan där den som var störst satte sig på ena sidan och den  minsta på andra sidan. Den  som var störst fick flytta fram sig för att det skulle bli jämvikt. Sedan fik några barn hoppa på för att jämna.

Idag tisdag var vi på bad. Det var sista gången för den här terminen. Då lärde vi oss att bli bättre på att simma. Hanna simmade 25 meter Jippiii !

Dom som har bloggat är Hanna och Isac

Hej då!

simhall till blogg 005

simhall till blogg 009

måndagsblogg Hanna  Isak 002

måndagsblogg Hanna  Isak 003

måndagsblogg Hanna  Isak 004

Fredag den 6 desember

på morgonen hade vi elevens val och då träna Ida, Lhea, Meryam, Neda, Isac, Anton och Mikaela till kabaren .Jonathan och Hanna hade matte dom gjorde problemlösning.Efter elevensval hade vi rast och då hade det börjat snöa, Yes. När vi kom in kollade vi på  filmen om Bröderna Lejon hjärta. Eftersom vi har läst den skulle vi se om våra inre bilder stämde överens med filmens bilder.  Sedan hade vi svenska med Yvonne. Då läste Yvonne om bokstavslandet. Sen fick vi träna på små och stora bokstäver sen gjorde vi svordomarnas borg. Till lunch fick vi hamburgare o mos. Sen hade vi rast. Då gjorde  Ida, Lhea, och Mikaela ett gupp i en backe. När vi kom in kollade vi på Bröderna Lejon hjärta igen. Dom som har bloggat är Jonathan och Mikaela

snöa 001

snöa 003

Torsdag den 5 desember

Idag på morgonen gick Mo2 och Ba2 till bobloteket. Och Theres tipsade oss om böcker och  fick vi låna två böcker var. Efter vi hade vart på bibloteket så hade vi rast. Vi har haft en vikare han heter Leif och han läste ur Kajsa Kavat. Sen hade vi matte. Till lunch korv och makaroner. På no tittade vi på en film och den var om kroppen. På idrotten så lekte vi kepsbrot. Dom som har bloggat är Lhea Och Ida

Måndag den 2/12

Hej på morgonen tände vi första ljuset. Sedan öppnade vi en kalender som det  var matte gåtor i. Vi har haft sv  vi lärde vi oss att göra små och stora bokstäver. Sedan hade vi lunch vi fick fiskgratäng. Vi har haft engelska vi sjöng en sång. Vi har lärt oss om hur kroppen rör sig Herr Åsberg har varit på besök.

karolina fabian åsberg 001

karolina fabian åsberg 002

karolina fabian åsberg 004

Dom som har bloggat är Fabian och Karolina.