Fredag den 31 januari

Hej idag har vi haft elevensval Jonathan, Lhea och Anton hade engelska då gjorde vi intervjuer. Ida, Fabian och Mikaela hade Sv då läste vi en text och sen skulle vi  svara på  frågor. Sen hade vi rast då tog vi vår frukt. Då läste vi ur leksaksfabriken. Sen hade vi svenska med Yvonne då jobbade vi med vanlig svenska. Sen hade vi lunch det blev kyckling lasange.Sedan hade vi rast. På No skulle vi göra ånga till vatten. Vi kokade vatten så vi skulle få se ångan. Vi la papper över kastrullen det blev fuktigt.

DSCF0163[1]

DSCF0165[1]

DSCF0104[1]

Torsdag den 30 januari

På morgonen läste alla i sina bänkböcker Isac läste vem har tagit Putte och Mikaela läste simma eller sjunka. Sen gick Jonathan och Karolina på elev-råd. Dom andra som var i klassrumet fick spela spel- tio kompisar. Sedan hade vi rast. Efter rasten tog fröken upp några ord som var en timme en minut och sekunder. Sen hade vi svenska med Yvonne. Då fick några fortsätta skriva om vad vi har tagit kort på vad vi leker med hemma och dom som var klara fick jobba med Pilen. Till lunch fick vi hamburgare och mos. Sedan hade vi rast. Mikaela, Ida, Lhea, Jonathan och Hanna lekte hajen. Efter rasten hade vi No med mosippan 2. Då kollade vi vad som hade hänt med våra muggar med vatten. I den muggen som har varit i frysen hade blivit is och den andra muggen med vatten i hade blivit ånga bara för att det var ett element under. Dom som har bloggat är Mikaela och Isac =) hejdå

=)

DSCF0100[1]

DSCF0101[1]

DSCF0103[1]DSCF0161[1]

Mondag den 27 jannuari.

Hej idag på morgonen hade vi tyst läsning sedan hade vi rast då tog vi våran frukt. Efter rasten läste Carina i Karlsson på taket. Sedan hade vi Sv och till lunch blev det pytti- panna. Sen hade vi No då fik vi visa våra filmer om kroppen. Efter filmerna fick vi säja  vad som var bra och vad man skulle tänka på till nästa gång.

Den som blogat är Karolina.

DSCF0097[1]

Fredag den 24 januari

Hej idag på morgonen hade vi elevensval. Sen hade vi rast  Jonathan åkte snowraider. Efter rasten hade vi vattenexperiment.. Då tog vi två glas och hällde hälften i båda glasen. ett glas la vi i frysen och det andra glaset ställde vi i klassrumet, för att se vad som händer med vattnet. Sen hade vi lunch. Efter lunch tittade vi på 2 filmer om vatten.

Vi som bloggat är Jonathan och Ida.

Måndag den 20,14

hej på morgnen. hade  vi tyst läsning. Sedan hade vi matte.på matten trenade    vi på    hur mycke  tileksepel  125+235. Sen hade vi rast  på rasten lekte Isac och Meryam och Neda polis o tjuv. Till lunch fick vi fisk och mos. Dom som bloggat är Neda och Meryam.

DSCF0153[1]

Torsdag den 16 januari och fredag den 17 januari

Igår på morgonen läste vi tyst i våra böcker. Sen hade vi matte. Då läste fröken i matte leksaks afären sen visade hon pengar som var 20 lapp, 50 lapp sen fick vi ett papper som vi skulle göra så att det blir 318 kronor. Sedan hade vi rast. Isac åkte på sin snowrider. Efter rasten  hade vi svenska med Yvonne. Till lunch fick vi skinksås o pasta. Sen hade vi rast. Efter rasten hade vi no. Då skulle vi fortsätta ta bilder på vad kroppen behöver för att må bra. Sedan hade vi idrott. Då lekte vi kryssar kung .

Dom som har bloggat är Mikaela och Isac

Idag på morgonen hade vi elevens val. Isac hade matte då spelade han ett kortspel och Mikaela, Ida, Fabian hade svenska fast vi skulle läsa. Sen hade vi rast. Efter rasten läste fröken i Karlsson på taket. Sedan hade vi svenska med Yvonne då jobbade vi först med vår fredagsläxa och även med leksaksfabriken. Till lunch fick vi grekisk biff med potatis, sås. Sen hade vi rast DSCF0069[1]DSCF0070[1]DSCF0071[1]DSCF0072[1]

DSCF0066[1]

DSCF0068[1]

Fredag den 10 januari

Hej

Idag byggde vi olika saker och ämnet kallas teknik. Idag läste Carina ur Karlson på taket. Vi har haft svenska en del jobbade med pilen. Till lunch fick vi kycklingpytt. Sedan hade vi rast. Vi har haft fysik och vi gick till en kana som det var is på. Då åkte vi två och två på filt mot vaxduk. Stjärtlapp mot filt och mot baksidan av vaxduken. Vi fick reda på vilka som hade mest friktion och minst den som hade mest var filten och den som hade minst var vaxduken och stjärtlappen eftersom de gick snabbast i kanan. Dom som har bloggat är Fabian och Hanna. gör kaffe när ni kommer hem ni måste inte men det är gott hej då alla bananer =D (:  :)   o= =F :p x( help us kaffe man kom och help us ha en bra helg ät mycket godis passa på nu när det är lördag. hej då.

DSCF0144[1]DSCF0145[1]DSCF0146[1] DSCF0147[1]

Torsdag den 9 januari

På morgonen hade vi tyst läsning. På matten  lärde sig Anton Diffy man ska räkna ut skillnaden i en kvadrat. Lhea jobbade med tangram. Sen hade vi rast. Efter rasten läste Carina ur Karlsson på taket. Vi har haft svenska en del jobbade färdigt med  ABC boken och andra jobbade med pilen. Till lunch fick vi spagetti och köttfärssås. Vi har sett en film som handlade om friktion och tyngdkraft. Då  släppte Carina en sax och en bil.Då skulle vi se vem som kom först eller om dom kom lika. Nu ska vi ha idrott. Dom som bloggat är Lhea och Anton.

DSCF0055[1] DSCF0056[1] DSCF0057[1] DSCF0060[1]

Onsdag den 8 januari

Idag är det första dagen efter lovet. På morgonen gick vi ner till gympasalen och hade julgransdans med Margareta. Det var roligt. Idag började vi läsa om Karlson på taket igen. Det var länge sedan vi läste om honom och lillebror. Vi har bytt platser så vi sitter bredvid en ny kompis. julgransdans 016Nu ska vi gå till musiksalen.

Vi har bloggat tillsammans idag.