Måndag den 31 mars

Hej idag hade vi tyst läsning. Sen hade vi mate. Efter mate hade vi rast. På rasten lekte Meryam  Isac  Hanna och Karolina lekte bakogan.Sedan hade  vi lunch. Till lunchs fik vi  köttbular och potatis och sås. Efter lunch hade vi rast. Sedan hade vi SO då kolla vi på en film om Filipstad.

Bloggat har MeryamDSCF0215[1]

 

Fredag den 28 mars friday the twenty – eight of march

DSCF0212[1]DSCF0214[1]DSCF0212[1]Hej på morgonen hade vi elevens val då hade Hanna, Fabian och David svenska vi fortsate med vår faktatext sen fick vi läsa upp dem. På rasten lekte Fabian och Jonathan inget särskilt. På matten så gjorde vi ett bråktest. Sedan hade vi lunch det var Thailändsk wokgryta och ris. På svenskan så skrev vi frågor om sagan om rödluvan. På killarnas toalett så har ett rör gott sönder så det var helt blött på golvet. Dom som har bloggat är Hanna och Fabian. Hej då JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onsdag 26 mars och torsdag den 27 mars

Hej!

Igår hade vi besök av polisen vi fick en varsin lapp med en fråga som vi skulle ställa till polisen. Det var kul och höra vad han gjorde på sitt jobb.

Idag på morgonen gick vi till bibloteket och lånade 2 böcker var. Anton lånade Bamse och Nina kanin på äventyr och Ponnis och Pippis bok. Sen hade vi rast då gungade Lhea, Mikaela och Ida i kompisgungan. Efter rasten gjorde vi en talserie som hette diamanten. Till lunch fick vi pannkaka med sylt till. Sedan hade vi SO då skrev vi vad vi kom ihåg från polisen. Vi har haft Idrott. Dom som bloggat är Lhea och Anton. Hej då 

DSCF0354[1]DSCF0210[1]DSCF0211[1]

Måndag den 24 mars 2014

DSCF0254[1]DSCF0255[1]DSCF0256[1]Hej på morgonen hade vi matte då fik vi joba i våra matte böker. Sedan hade vi rast då lekte Karolina, Hanna, Tindra, och Meryam med filly hästar. Efter rasten hade vi högläsning då läste Carina i Karlson på taket. Efter högläsningen hade vi svenska. Sen hade vi lunch då fik vi fisk citron sås och potatis. Efter lunchen hade vi rast då lekte Hanna och Karolina med filly hästar. Efter rasten så hade vi engelska och So. Vi fik hitta på frågor som vi ska ställa till polisen när han kommer hit. Den som bloggat är Karolina good bye.

Fredag den 21 mars

Hej!

På morgonen hade vi elevensval. Isac, Mikaela, Lhea, Ida och Karolina läste så vi kommer till en högre Luspunkt. Efter elevensval hade vi rast. Då hoppade Isac, Mikaela, Neda och Meryam  hage. Sedan läste Carina ur Karlsson på taket. Sen hade vi svenska då jobbade vi i våran svenska planering. Till lunch fick vi spagetti och köttfärsås. Efter lunchen hade vi rast. Sedan hade vi So då läste vi i Flammys brandskola. Det är en serietidning som vi fick igår när vi besökte brandstationen som handlar om hur man ska bete sig när det brinner. Vi har lärt oss att man ska krypa om det börjar brinna. Dom som har bloggat är Mikaela och Isac.

DSCF0253[1]

DSCF0252[1]

DSCF0208[1]DSCF0196[1]

Torsdag den 20 mars

Hej på morgonen hade vi kängru matte lektion. Efter rasten gick vi till brandkåren Jonathan lärde sig att man ska krypa ut ur huset när det brinner. Sen hade vi mat vi åt kyckling soppa. Sedan hade vi rast igen. Sedan läste Carina ur Karlsson på taket. Efter högläsningen hade vi svenska då jobbade man med vanlig svenska alltså efter en planering.Sen hade vi idrott då spelade vi dopp- boll.  Dom som bloggat är IDA och JONATHAN !!!!! (=

 

DSCF0192[1]DSCF0191[1]

mondag den 17 mars

Hej på  morgonen hade vi  tyst lesning sedan  hade vi  matematik sen  hade vi  rast då  lekte Meryam Ida Isac  och  Lhea tagen tar.På  höglesningen visade Lhea  bilder från när  hon va i Thailand. Vi fik lära oss att delfinerna  dom blir rosa ner dom blir gamla. Sedan svenska sen hade vi lunch till luns bliv det potatis och gourmet gryta pasta. Sedan hade vi  rast på rasten  gungade Neda och Mikaela i kompis gungan  sen  hade vi   engelska sedan hade vi so.

Dom som har bloggat är Neda och Meryam.DSCF0242[1]DSCF0243[1]

DSCF0185[1] DSCF0186[1]

DSCF0185[1]

Fredag den 14 mars

DSCF0240[1]DSCF0241[1]DSCF0182[1]DSCF0183[1]Hej på morgonen hade vi elevens val då hade Hanna, Fabian, Anton och David svenska. Då läste vi upp våran egen faktatext. På rasten lekte Fabian, Anton, David och Jonathan med en liten flicka som hette Embla som slogs och sparkades. Sedan hade vi klassråd. Sedan hade vi lunch då åt vi hamburgare med dressing. Sen hade vi So då hade vi nutidskryss då fick vi lyssna på nyhetsfrågor och sen gissa på tre olika alternativ. Vi fick gissa på 1, x eller 2. Dom som har bloggat är Hanna och Fabian. Hej då. Good bye have a nice weekend!

Torsdag den 13 mars

Hej!

På morgonen läste Anton i rymdboken. Lhea läste i gula häxboken.

Sen hade vi matte då jobbade vi med leksaksfabriken. Då skulle vi skriva siffror och summan skulle bli 10 på en registreringsskylt. Efter matten hade vi rast då Anton gungade gunga. Carina läste ur Karlsson på taket. På svenskan skulle vi skriva  andra ord till Pokemon det behövde inte va ett riktigt ord. Till lunch fick vi pyttipanna. Dom som bloggat är Lhea och Anton

DSCF0239[1]

DSCF0179[2]DSCF0178[1]

Måndag den 10 mars

DSCF0166[1]DSCF0176[1]DSCF0177[1]DSCF0237[1]Hej!

 

på morgonen läste alla tyst i sina böcker, Isac läste Turbo och hemligheten och Mikaela läste min mamma piraten. Sen hade vi matte. Då hade vi genomgång på tavlan sen skulle en del rätta i sina mattehäften och dom andra fick jobba i matteboken. Sedan hade vi rast. Hanna, Meryam, Mikaela, Isac, Karolina, Ida, Jonathan, Fabian och Anton lekte tagentar. Efter rasten gick Backsipporna in till Mo 2. Då läste Yvonne den gula häxboken. Till lunch fick vi fiskgratäng och mos. Efter lunchen hade vi rast. Sedan hade vi No vi fick skriva en text om yrken. Dom som har bloggat är Mikaela och Isac.