Måndag den 26 maj

DSCF0312[1]

DSCF0315[1]I dag gick vi till Storbrohyttan och hembygdsgården ,då kolade vi gamla saker och där dom hade smält järn. Sedan hade vi lunch. Sedan hade vi rast då lekte vi på kompis gungan då va det Meryam Isac Hanna och Karolina. Efter rasten var det So. Efter So då hade vi engelska.Sedan hade vi matematik. Den som bloggade är Meryam !! ha en bra dag.

DSCF0314[1]

fredag den 23 maj!

DSCF0258[1]Vi har haft kabare Fabian Jonathan , Karolina ,Hanna, Neda  Meryam   och Anton tränade inför kabaren.  Fabian Jonatan David Isac Meryam lekte. Vi har haft svenska och högläsning Carina läste ur boken Karlson på taket. Till lunch fick vi kycklingryta med ris. Vi har haft rast då sprang Jonathan Meryam Isac och Fabian. Sedan jobbade vi med matte vi fick ett uppdrag vi fick rätta halsband mönster och göra klart vårat bråkhäfte förutom jag för jag bloggar jag fick skriva om :( därför har jag inte skrivit mycket den som har bloggat är FABIAN jäääääääää party banana cracro.

Vi tror att det väger lika mycket med sten och bomull.

Måndag den 19 maj. Monday the 19 of may.

• DSCF0243[1]DSCF0250[1]DSCF0251[1]DSCF0255[1]Hej! På morgonen så läste alla ur sina böcker Hanna läste vill ni se en stjärna. Sedan hade vi mattematik. Då pratade vi om vikt och volym sen jobbade vi i våra matteböcker. Sen hade vi rast Isac, Meryam, Mikaela, Hanna och lhea lekte tagentar. Efter rasten hade vi högläsning Carina läste ur Karlson på taket. Sedan hade vi svenska och vi jobbade i vanlig svenskplanering. Sen hade vi lunch det blev panerad fisk, stuvad spenat och potatis. Sen hade vi rast igen. Efter rasten hade vi engelska. Då hade vi engelskboken och ett papper som man skulle översätta till engelska från svenska. Sedan hade vi So. Då fortsatte vi med gruvor. Jag lärde mig att dom använde oxskinn för att dra upp saker.
  • Jag som har bloggat är Hanna. Hej då!!!

fredag den 16 maj

Hej på morgonen hade vi elevensval. Anton, Fabian, Lhea, Karolina, Meryam och Ida hade kabare. Sedan hade vi rast. Efter rasten hade vi högläsnig då läste Carina ur karlson på taket sedan sammanfatade vi vad vi hade läst. Sen hade vi svenska då skrev vi klart våran berättelse dom som hade skrivit klart jobbade med vanlig svenska. Efter svenskan hade vi lunch då fik vi grillkorv och makaroner. Vi har haft So  då tittade vi på en film som handlade om Bergslagen. Den som har bloggat är Anton hej då ha en trevlig helg.DSCF0241[1]DSCF0240[1]

Torsdag den 15 maj

På morgonen hade vi tyst läsning. Lhea läste monseter akademin. Sedan hade vi matte. Då fick vi ett papper med tal på som man skulle klara på 3 min. Efter matten hade vi rast. Sen lästa Carina ur Karlsson på taket. Vi har haft svenska med Yvonne. Då skulle vi skriva en egen berättelse. Till lunch fick vi gulaschsoppa. På So skulle vi skriva om tex skolan förr, ambulansen, Nils Ferlin. På idrotten hoppade vi höjd hopp.

Den som har bloggat är Lhea.DSCF0238[1]DSCF0239[1]

DSCF0237[1]

Måndag den 12 maj

DSCF0231[1]DSCF0233[1]DSCF0234[1]DSCF0236[1]Hej

på morgonen hade vi tyst läsning i våra bänk böcker. Sen fortsate vi med volym/vikt då så vägde vi ett liter mått med vatten och det vägde 9,4 hg. Sen hade vi rast då lekte Fabian, Isac och David att  Fabian var först en gammal gubbe och sen en mördare. Sen gjorde vi klart vår volym. Sen hade vi svenska då fick vi en varsin lapp som det stod en början till en berättelse. Sen fick hela klassen ha sin fantasi när vi skulle skriva.

den som har bloggat är Isac (=

Torsdag den 8 maj och Fredag den 9 maj

Hej

På morgonen gick vi till bibloteket. Då fick vi låna två böcker var Mikaela lånade Blodensväktare och Make It stort. Sedan hade vi rast. Efter rasten skulle fröken läsa ur Karlsson på taket men vi hann inte. Vi sammanfattade det vi hade läst igår för Karolina. Sen hade vi svenska med Yvonne. Då skulle dom som inte var klara med ng ljudet göra klart i sina häften. Till lunch fick vi kebabgryta och ris. På rasten lekte Neda, Safio, Mikaela och Isac tagen tar. Efter rasten fick vi besök av Lena.Hon har jobbat på Åsenskolan och berättat om hur det var när hon var liten och gick skolan. Dom fick gå hem och äta för det fanns ingen mat i skolan men dom som bodde långt borta fick stanna i skolan och äta kräm och lite annat. Sen hade vi uteidrott. Då skulle vi stöta en kula sen skulle vi kolla hur långt den kom. Den som har bloggat är Mikaela.

På morgonen hade vi elevensval. Lhea, Ida, Mikaela, Neda, Karolina, Hanna, Meryam, Jonathan, Fabian och Anton hade Kabare och tränade. Sedan hade vi rast. Då åkte Neda och Mikaela linbana. Efter rasten läste Carina en saga som heter Varför har björnen stubbsvans. Sen kom Yvonne in då skulle vi följa våran planering och dom andra som inte var klara med sitt ng-häfte skulle jobba med det. Till lunch fick vi pannkakor med sylt. På rasten spelade Meryam, Anton och Mikaela fotboll. Karolina och Hanna lekte med hästar. Efter rasten hade vi So då skulle vi skriva åtta saker som vi har lärt oss om Polisen, Brandkåren, Ambulansen, Hjälpmedelstekniker, Nils Ferlin, Jonh Ericsson, Franz von Scheele och skolan förr. Sedan hade vi svenska och jobbade med pilen. Den som har bloggat är Mikaela ha en bra helg.

DSCF0297[1]

DSCF0284[1]DSCF0286[1]IMG_0412[1]IMG_0413[1]

måndag den 5 maj

Hej