Freda den 26 september

DSCF0396[1]DSCF0402[1]DSCF0403[1]Hej!

På måndag så skulle vi lösa ett hemligt medeland och så skulle vi rita en framsida till vår  deckarhand bok. Sedan skulle vi skriva egna hemliga meddelanden. På onsdag så hade vi slöjd då gjorde Isac, Anton, Lhea, David, Safio och Mikaela klart sina smörknivar. den som har bloggat är Isac. hej då.

fredag den 19 /9 2014

Hej på tisdag hade vi matte då hade fröken genomgång på tavlan. På onsdagen hade vi nutidskrysset. Idag har vi haft läxförhör och fotografering vi har sett på lilla aktuellt och  BBC news på Chibatman. Vi har haft idrott vi Körde doppboll. Till lunch fick vi korv med makaroner som på engelska är hot dogs with macaroni. På slöjden lärde jag mig att ta av en fingervirkning. Den som har bloggat är Fabian.DSCF0393[1]DSCF0391[1]DSCF0389[1]

DSCF0390[1]

DSCF0381[1]DSCF0383[1]DSCF0384[1]DSCF0386[1]DSCF0387[1]

Hej!

På måndag hade vi svenska. På svenskan skrev några om vem som hade tagit Piffy och dom andra jobbade med pilen. När det var tisdag gjorde dom som inte var klara färdig Piffy och vi gjorde en tekning av en trilobit. På onsdag hade vi slöjd Karolina, Meryam, Jonathan, Hanna, Ida och Fabian hade sy slöjd. Mikaela, Lhea, David, Isac, Anton och Safio hade trä slöjd. På sy slöjden gjorde några bläckfiskar och några gjorde katter. På engelskan lärde jag mig ett nytt ord. Det var Artic fox på svenska är det fjällräv. På torsdag hade vi musik och idrott. Då gjorde vi egna danser i grupp på musiken. På idrotten hade vi cirkelträning. Idag hade vi idrott igen. Då gjorde vi kryssarkung. På rasterna lekte vi dunken.

Jag som har bloggat är Hanna. hej då!

Fredag den 5 september

DSCF0288[1] DSCF0289[1] DSCF0292[1] DSCF0293[1] DSCF0295[1] DSCF0297[1]

Hej!

I måndags så skulle vi läsa tyst i våra detektiv böcker. Och vi jobbade med Piffy och då skulle vi beskriva Piffy och måla en bild. I tisdags hade vi bild då gjorde vi en bild-mapp. I onsdags hade Ida, Meryam, Fabian,  Hanna och Karolina hade syslöjd och Isac, David, Anton, Lhea, safio och Mikaela hade träslöjd. I torsdags hade vi idrott då körde vi en hinder bana och citronboll. Och så läste vi våran beskrivng av Piffy. Idag är det fredag och idag har vi haft val vad vi vill ha till mat till våren men det vill jag inte avslöja. Då gick vi bakom en skärm kryssade i vilken maträtt vi vile ha. Sen så la vi det i en låda. Och så har vi haft idrott. Då körde vi korttävling. Den som har bloggat är Mikaela ha en trevlig helg. Vi har lärt oss ett nytt ord ha en episk helg gissa vad episk betyder. Ha en trevlig marken.