Fredag den 24/10

DSCF0455[1]DSCF0450[1]DSCF0456[1]Hej på rasterna har Karolina och Hanna lekt med My Little Pony. Vi har haft musik då fik vi skriva en låt. vi har jobbat med Människorna lär sig odla då lärde jag mej att vilda djur kunde bli tama husdjur. Vi har haft sy och träslöjd. På träslöjden har dom gjort spöken. Den som har bloggat är Karolina. HA EN TREVLIG HELJ OCH ETT ROLIGT LOV.

Fredag den 17/10 oktober

Hej på måndagen hade vi tyst läsning. Sen hade vi svenska. Efter svenskan hade vi rast. Sedan läste Carina ur Solstenen. På SO läste vi en text om stenåldern. Vi har haft engelska då tittade vi på en film som handlade om två råttor. The rat girl lived on the countryside and the boy rat lived in the Town.

På tisdagen hade vi matte. Vi har haft engelska. På SO lärde vi oss om en kvinna som levde på stenåldern. Dom hittade henne för 50 år sen i en grop. Hon hade många barn.

På slöjden fick vi sy på symaskinen och Meryam fick ta hem sin tavla.

Jag som bloggat är Ida.DSCF0446[1]

Fredag den 10/10

DSCF0437[1]DSCF0438[1]DSCF0439[1]DSCF0440[1]

På måndag jobbade vi med Sally Smart. Vi fick ett uppdrag att skriva ett brev om ett brott som vi fick hitta på.

På tisdagen hade vi bild. Då skulle vi fortsätta med våra filmer.

Vi har haft slöjd. På träslöjden gjorde vi ett eget pussel.

Igår kollade vi på en film som handlade om istiden. Vi lärde vi oss att förr i tiden trodde man att det var arga jättarna inte tyckte om kyrkklockorna, så de kastade stenar. Och vi lekte en ny lek den hete röda vita rosen.

Idag har vi haft engelska förhör och SO. På SO skulle vi skriva om flyttblock. Och på engelskan skulle vi dra sträck och skriva två ord. Poisnous på svenska är giftig. Vi har haft nutidskrysset. Till lunch blev det mos och korv. Vi har haft idrott vi körde handboll. Den som har bloggat är Lhea. Ha en trevlig helg.

DSCF0436[1]DSCF0435[1]DSCF0433[1]DSCF0432[1]DSCF0428[1]DSCF0426[1]DSCF0424[1]DSCF0423[1]DSCF0422[1]DSCF0421[1]

hej den här veckan hade vi tyst läsning Jonathan läste spökaffären. vi har haft matte då  jobbade alla i sinn mattebok. sedan hade vi läxförhör till läxa hade vi so and English. då lekte Anton, Jonathan, isac, Fabian och David. efter rasten hade vi sv då jobbade alla med pilen. sen hade vi högläsning då läste vi solstenen det har varit jätte spännande. sedan hade vi lunch. sen hade vi rast då lekte isac, Fobian, Anton, David och Jonathan. sedan hade vi so då kollade vi på en film. på fredag hade vi elevensval och idrott