Onsdag den elfte juni.

Hej idag på morgonen läste Carina ur Karlsson på taket. Sen hade vi klassråd vi pratade om ordningsreglerna och likabehandlingsplanen. Efter klassrådet hade vi rast. Sedan körde vi brännboll med treorna. Sen åt vi mat då blev det köttfärsås och spagetti. Efter maten hade vi rast igen då åkte Safio, Ida, Lhea , Mikaela och Hanna linbana. Efter rasten hade vi engelska då tittade vi på en engelsk film som handlade om olika rum i ett hus (livingroom, bedroom, kitchen). Sedan jobbade vi lite med leksaks fabriken. Efter det jobbade vi med matte. Sen hade vi fritt. Det har hänt ett fågelrån på skolan och vi har filmat det. Ni får gärna titta på den. Den som har bloggat är Ida.

 

3 reaktion på “Onsdag den elfte juni.

  1. Hej! Åh vilken bra å kul film, va duktiga ni är :-) En dag kvar i skolan nu, sen är det avslutning och sommarloooov!! Ha ett härligt lov alla barn å fröknar :-)
    Kram från Karolinas mamma

  2. Hej! Nu har vi tittat på eran film. Den var rolig och bra! Dumma tjuvar som tog fåglarna. Vilken ´tur att ni hittade dom!

  3. Vilken bra film, vad duktiga ni är. Tänk den där hemliga gången i kapprummet har jag aldrig sett.
    Ha nu ett riktigt bra sommarlov med mycket bad och glass.

    Cecilia, Fabians mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = 4

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>