Fredag den 5 september

DSCF0288[1] DSCF0289[1] DSCF0292[1] DSCF0293[1] DSCF0295[1] DSCF0297[1]

Hej!

I måndags så skulle vi läsa tyst i våra detektiv böcker. Och vi jobbade med Piffy och då skulle vi beskriva Piffy och måla en bild. I tisdags hade vi bild då gjorde vi en bild-mapp. I onsdags hade Ida, Meryam, Fabian,  Hanna och Karolina hade syslöjd och Isac, David, Anton, Lhea, safio och Mikaela hade träslöjd. I torsdags hade vi idrott då körde vi en hinder bana och citronboll. Och så läste vi våran beskrivng av Piffy. Idag är det fredag och idag har vi haft val vad vi vill ha till mat till våren men det vill jag inte avslöja. Då gick vi bakom en skärm kryssade i vilken maträtt vi vile ha. Sen så la vi det i en låda. Och så har vi haft idrott. Då körde vi korttävling. Den som har bloggat är Mikaela ha en trevlig helg. Vi har lärt oss ett nytt ord ha en episk helg gissa vad episk betyder. Ha en trevlig marken.

En reaktion på “Fredag den 5 september

  1. Hej alla! Vi hittade till bloggen genom att googla på ”åsenskolans blogg”. Tänk vad man kan hitta genom att söka på google.se. Söker man på ”afrikansk jättesnäcka” så hittar vi till bloggen som skrivit om den, här på åsenskolan. Kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 6 = 8

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>