Fredag 27/3.

Hej i måndags lärde jag mig vad lutande plan och vad hävstången var. Lutande plan var typ nåt som lutar, så det blev lättare att dra upp saker. Och hävstång var en lång metall pinne som man satt under den saken man ville flytta på. Och en sten under som vridpunkt. Och ute under hela veckan har jag lekt dunken och parkour. Och i torsdags hade vi bad och i dag hade vi elevensval jag hade idrott och på idrotten hade vi innebandy, Och när jag hade det igen hade vi cirkelträning och stationer. Den som har bloggat är David, ha en bra helg.

DSCF0620[1]

DSCF0596[1]DSCF0599[2]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = 5

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>