Fredag den 22/5

Hej

På måndagen hade vi teknik med sexorna då skulle vi bygga torn, broar eller andra figurer av tandpetare och ärtor. Först skulle vi skissa hur vi skulle bygga figuren. I våran grupp så fick vi bygga om för att det blev för ostabilt. Sen när vi hade byggt färdigt hunden av tandpetare och ärtor så skulle vi skriva hur vi tänkte när vi byggde och hur vi gick till vägas. På engelskan så gick vi igenom vad vi hade för läxor den här veckan.

På tisdagen gjorde vi färdigt våran bok. Sen innan maten så läste Carina ur Stjärnhavet. Efter rasten så pratade vi om vad en lösning och en blandning var. En lösning var något som löste upp sig t ex  vatten och salt, saltet löser upp sig och en blandning var något som inte löste upp sig.

På onsdagen hade vi matte på morgonen då så jobbade vi i geometri delen. Sen gjorde vi en dikt. På rasten spelade nästan alla i klassen fotboll. Sen på träslöjden så gjorde vi dörrkarmar.

På torsdagen så läste vi tyst i våra böcker på morgonen. När vi hade idrott så spelade vi citron brännboll.

På fredagen så hade vi glosförhör och diktamen. På idrotten hade vi teori i klassrummet. Sen hade vi prov på vad en blandning och vad  en lösning var. Vi har tittat på lilla aktuellt. Ida är den som har bloggat idag.DSCF0723[1]DSCF0730[1]DSCF0731[1]DSCF0726[1]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = 1

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>