Fredag den 5/6

Måndag

På måndag hade vi tyst läsning på morgonen. Efter hade vi svenska vi fick jobba med svensk planering eller jobba med pilen.

Tisdag

På tisdag så skulle Hanna och David gå på elevråd och vi pratade om en likabehandlingsplan och ordningsregler  och dom andra fick jobba med annat.  Till lunch blev det potatisbullar och blodpudding. På bilden fick Jonathan och Hanna göra klart staden då vi skulle ha röd, grön, gul eller blå. Den färgen man skulle ha skulle man blanda ut med vitt så det blev olika nyanser och dom andra fick göra en sommarbild. På SO gjorde vi nutidskryss.

Onsdag

På onsdag på matte skulle alla göra geometrin i matteboken. När det var svenska jobbade man med pilen eller svensk planering. Efter en liten stund kom Johan Kronberg som ska bli våran lärare i 4:an, men han ska vi bara ha ett år för Linn som vi egentligen ska ha. Hon ska få barn snart. När han hade gått började vi jobba igen med svenska. Efter svenska var det lunch. Det var engelska efter lunchen och då läste vi i engelsk boken kapitlet hette A letter from South Africa. När det var SO skulle vi städa våra lådor och sätta in olika papper. Efter SO hade vi slöjd. Jag gjorde ett hjärta som var ljusblå som det stod hej på och så gjorde Per pennor till oss.

Torsdag

På torsdag hade vi svenska. Efter svenskan hade vi SO. Efter SO var det rast och efter rasten hade vi idrott. På idrotten hade vi brännboll men lite annorlunda. när man skulle skjuta bollen skulle man försöka skjuta i ett mål och springa runt sitt lag men ute laget ska försöka att fånga bollen. Efter brännbollen hade vi fotboll. När det var lunch blev det hamburgare, det var jätte gott. När det var musik hade vi idol Fabian, David, Lhea och Hanna var med.

Fredag

Idag hade vi arbete och då skulle vi skriva en berättelse om en bild. Efter det hade vi rast men när vi kom in fick vi fortsätta med berättelsen. Vi har haft lunch och då blev det skinksås och pasta, efter det hade vi idrott. På idrotten hade vi orientering det fanns 4 kartor. Det fanns karta A, karta B, karta C och karta D.

Den som har bloggat är Hanna. Och nästa vecka är det skolavslutning! :) DSCF0744[1]DSCF0745[1]

+ 1 = 8