Fredag 12/6

2015-06-12 18.29.08

Nu är det dags för sista blogginläggen för det här läsåret och i dag är det fröken som bloggar. Vi har haft en bra sista vecka då vi kämpat med att göra färdigt, städa och ta hem saker. Eleverna har glatt jobbat på precis som de gjort under de tre år jag haft förmånen att få låna dem.

Några avbrott har vi haft under veckan med olika aktiviteter. På måndag var det avslutning på Kulturprojektet i folkets Hus. Vi fick se en variant på sagan om Snövit som var uppskattad och rolig.  På onsdag var det brännbollsturnering på förmiddagen och på kvällen hade vi bjudit in till familjekväll. Eleverna hade bakat fikabröd som de bjöd på efter att ha läst upp sina berättelser för alla församlade (60 personer!) och en brännbollsmatch mellan vuxna och barn. Och visst var det väl så att barnen vann……

2015-06-10 19.35.08

I dag har det varit skolavslutning och ett välförtjänt sommarlov är här. Det är lite ledsamt att våra år tillsammans nu är slut. Jag har trivts så enormt bra med den här klassen och kommer att sakna ernär jag lämnar över till Amanda. Men vi finns ju kvar på skolan allihop och kommer att ses på dagarna. Jag önskar världens bästa klass all lycka i fortsättningen!!!!!

2015-06-12 09.21.56

ETT RIKTIGT SKÖNT SOMMARLOV ÖNSKAR JAG ER!

Fredag 5/6

I måndags hade vi inte uteidrott för det var för kallt och blött. I tisdags så gjorde vi inget särskilt. På onsdagen så hade vi musik för näst sista gången och nutidskryss för sista gången. Amanda som är vår nya lärare kom och hälsade på. På torsdagen så hade vi slöjd för näst sista gången på sy slöjden så gjorde vi olika saker som kuddar, frisbees och fler saker. Snart så ska vi ha idrott.

Idag bloggar Carl.

Fredag 29/5

På måndag var Max vikarie. På tisdag var Max också vår vikarie. I onsdags hade vi musik. Då körde vi hela  havet stormar och lyssna på låtar. Och så hade nutidskryss. På torsdag hade vi slöjd. På syslöjden tovade några och på träslöjden hade dom fritt och pysslade. Och nu  jobbar alla med ett arbete och snart ska vi ha idrott.

Idag bloggar Celine ha en trevlig helg.  Ha en bra Mors dag alla mammor!

Fredag 22/5

I måndags hade vi utomhusidrott. Vi hade friidrott. På tisdag så gjorde vi en solig och en mulen bild på bilden. Vi hade musik i onsdags. Då sjöng vi olika låtar. Igår hade vi slöjd. På syslöjden gjorde dom grodor och kuddar. På träslöjden gjorde vi figurer som man hänger på dörrkarmen. Snart ska vi ha teori orientering.

Idag bloggar Hjalmar.TREVLIG HELG!:) :D

Onsdag 13/5

I måndags hade vi matte vi jobbade med algoritmer det var kul. På tisdag hade vi svenska vi gjorde färdigt våra berättelser vi ska göra en bok av dem. I dag var det kabaret den var superbra .:):):D

I dag bloggar Tim. Ha en bra vecka.:)

fredag 8/5

I måndags var vi lediga det var kul att slippa skolan och ligga hemma i sängen. I tisdags var det en vanlig dag. Onsdag hade vi musik det var roligt och efter hade vi nutidskryss det är roligt. I torsdags hade vi träslöjd och syslöjd. Dom på träslöjden gjorde lådor, i syslöjden gjorde dom kuddar och monster. I dag hade vi elevens val det  är en gång kvar att träna på scenen och snart ska vi ha friidrott.

Idag bloggar Thimon ha en trevlig helg :) :) :)

Torsdag 30/4

I måndags hade vi idrott. Då lekte vi land, skepp och hav det var kul. På tisdag hade vi bild. Då fick vi måla oss själva som en LEGO-gubbe och vi skulle gissa vem som var vem. På onsdag hade vi musik. Då fick vi jobba i fem grupper med tre i varje grupp. Vi skulle göra två danssteg och sen så skulle vi visa våra danssteg. I torsdags hade vi slöjd. Dom i träslöjden gjorde lådor och dom i syslöjden gjorde kuddar. På tekniken byggde några med Jovo och några andra byggde med Kaplastavar.

Ha en bra helg. :):D:D

I dag bloggar Tim.:)

Fredag 24/4

I måndags hade vi idrott. Vi körde skeppsbrott  vi hade Derek. Det var kul.  På tisdagen körde vi matte matchen. På torsdagen hade vi slöjd dom på syslöjden syr kuddar och slöjdpåsar. Träslöjden gör virvlar och lådor. Det är jättekul med slöjd. Idag hade vi kabaretträning vi har en gång kvar att träna plus träning på scen. Snart ska vi ha idrott.

IDAG BLOGGAR LINUS :)  :) :)

fredag 17/4

I måndag så hade vi vårt sista bad. Då fick vi springa på mattan. I tisdags hade några spelning  och i onsdags också. I torsdags hade vi slöjd på träslöjden gjorde vi lådor. Idag hade vi elevens val man fick välja kabaret.  Onsdagen den 13/5 är det dags för kabaret. Vi har haft matte-match. Snart ska vi ha idrott.

Idag bloggar Leia. :) :D

Torsdag 2 april

2015-04-02 08.51.19

Glad påsk! idag när vi var på slöjd kom ett par konstiga figurer in monster påskkäringar och andra figurer. Idag blir det påsklov :D

På svenskan fick några skriva färdigt sina berättelser om en luft ballong. De andra jobbade med planeringen.

På matten hade vi vanlig planering.

I måndags kom Anders vår vaktmästare hit för vi undrade vad som fanns i en lucka i vårt klassrum. Det var en maskin som vi inte visste vad det var. Senare ska vi ha fritt. I måndags hade vi bad vi gjorde inget nytt vi simmade och det var kul :D

HA ETT BRA PÅSKLOV :D

IMG_0848[1]