Fredag 12

I måndags hade vi bad det var super kul!!!!!!! I tisdags gjorde vi jul kort. I onsdags hade vi dans stop de var kul. I torsdags hade vi slöjd det var sista gången efter lovet börjar vi igen.

 

Idag tittade vi på Luciatåget det var kul snart ska vi ha idrott ha en trevlig helg.

idag bloggar Tim & Johanna.

Fredag den 24/10-2014

Tjena alla läsare!

I måndags hade vi bad, på onsdagen hade vi musik och på torsdagen hade vi slöjd. Vi har även tittat på en film om svensk historia (Bronsåldern)

Idag har vi haft elevens val.  Torsdag&Fredag har Max varit vikarie hos oss, vi har kört Max kvart. (Innehåller Simon säger och pimppilipimp)

Trevlig helg och ha ett bra LOV!!!!!!!!   <3   d=D

 

Fredag 29/08/14

Heeeeeey!

Idag har vi varit på biblioteket och böcker. Vi har lånat manga böcker (Japanska böcker) Vi har även lånat deckare i massor.

På rasten hade killarna och tjejerna har haft krig (på skoj) men alla var inte med på den leken.

Fredrik kom på besök och körde komando pimpili pimp och där kom Carl och Hjalmar på delad första plats, vi har även kört Simon säger! Idag vann Adrian på Simon säger!

Idag fick vi grekisk biff med potatis och brunsås, med lingonsylt, senare ska vi ha idrott och efter det är dagen slut!

Trevlig helg önskar Mosipporna 3.

Torsdag 30 maj

Vi har haft matte. Vi jobbade med sidan 88 & 89. Vi har haft rast. Vi har varit i skolskogen.Då lekte vi matte leken. Vi har ätit lunch det blev gulaschsoppa. Vi har haft svenska.

 

 

I dag bloggar Adrian,Pontus & Tindra.

Fredag 7 december

Vi har haft elevens val. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft matte. Vi har ätit lunch. Det blev frukostkorv och mos. Vi har arbetat med en uppgift som heter Ett hus till vår mus och som hör till bokpromenaden. Efter bloggen ska ha fritt.

Igår i skolskogen lekte vi en lek som handlade om att vi var björnar och det fanns blå koner som var blåbär. Vi skulle försöka ta mer blåbär än backsipporna. En bokpromenad är när man tittar i en bok och försöker lista ut vad boken handlar om genom att titta på bilderna. Allra först tittade vi på bilderna och berättade vad vi såg. Boken var i datorn.

Torsdag 6 december

Vi har haft bokpromenad där vi tittade på bilderna i en bok på datorn. Vi har haft rast två gånger. Vi har varit i skolskogen idag. Vi har ätit lunch det blev kycklingnuggets, currysås och ris. Efter bloggen ska vi ha svenska.