Fredag 31 augusti

Linda du får gärna komma och hälsa på oss. Och alla andra mammor och pappor också. Vi kan inte lova att Mini dyker upp för man vet aldrig med honom. Idag har vi varit på rast två gånger. Det blev fisk och potatis till mat. Vi har haft engelska. Vi lärde oss vad färgerna heter på engelsk och sjöng en sång.  Vi hade matte och spelade bingo. Backsipporna var hos oss och vi lärde oss att räkna 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, och 100. Yvonne och Carina tyckte att vi var jätteduktiga.På måndag och tisdag har vi vikarie för Yvonne ska vara ledig. Det är Fredrik som kommer.

Torsdag 30 augusti

Vi åt kycklingsoppa till lunch. Några tyckte den var jättegod.  Vi gick till skogen. Thimon hittade en kantarell. Vi letade efter olika slags blad. Vi var ute på rast två gånger. Vi lärde oss om rönnen och trädde upp rönnbär på en tråd. Det var kul och lite svårt. På morgonen målade vi som vanligt. Vi har haft matte. Vi gillar skolan.

Här har vi trätt rönnbär på en tråd.

Onsdag 29 augusti

Mini skulle åka till Thailand men han hamnade i skolan istället. Hans väska såg ut som en sebra och fröken blev rädd för hon trodde att det var en riktig sebra.  I hans resväska fanns det bara saker som började på s. Han tänkte ta Stina för oss. Det var för att hon börjar på bokstaven S. Vi har haft rast. Det blev pytt i panna till mat. Vi har haft idrott. Vi dansade och lekte Kom alla mina kycklingar. Kinesiska muren lekte vi också.

Tisdag 28 augusti

Vi fick korvstroganoff och ris till lunch. Vi har varit ute på rast. Vi har målat i matteboken. Vi har fått ett uppdrag. Vi skulle hitta och samla lönnlöv. Vi fick ihop 179 löv. Vi har ätit frukt. Vi blev glada över att få en kommenter på bloggen.

Måndag 27 augusti

Vi har jobbat med matte. Vi har tränat på innnanför och utanför. Vi har haft idrott. Ví hade en hinderban på idrotten. Till lunch fick vi köttbulllar och mos. Vi har haft rast. Vi har fått nya leksaker.Mini kom och hälsade på. Han är liten. Han ska berätta om sina äventyr.

 

 

Torsdag 23 augusti

Idag har vi börjat skolan. Vi trivs bra. Två gånger har vi haft rast. Vi fick spagetti och köttfärssås till mat. Bengt hissade flaggan och rektorn pratade. På eftermiddagen var vi tillsammans med den andra ettan och gjorde bokmärken. Vi bloggar tillsammans också.