Fredag 26 oktober

Vi har haft elevens val. Stina var på kabaret, Johanna, Tindra och Celine var på bild, Elina och Elvira var på hemkunskap, Thimon och Leia var på vatten och Tim och Hjalmar var på idrott. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft engelska. Vi hörde på Meka med engelska. Det var en tjuv som hade lånat en trasig buss, en telefon som hette Alfons, en gorilla som hette Dorothy och en tjej som hette Timpani. Vi har ätit lunch. Vi ska snart ha ABC på PC och fritt. ABC på PC är ett program där man tränar på att använda alla fingrar när man skriver på datorn.  Nästa vecka har vi höstlov och då är vi lediga från skolan.

Torsdag 25 oktober

Vi hade svenska. Vi jobbade med T. Mini kom och hälsade på. Han tog med en råtta, ett troll, en häst och litet andra saker. Vi har haft rast. Vi gick till skolskogen. Vi lekte en lek som heter igelkotten. Vi hade lunchrast i skogen och åt mat när vi kom tillbaka .Det var tacopytt. Johanna fick hicka och Yvonne försökte skrämma bort hickan. Nästan alla skvatt och hickan försvann.  Efter bloggen ska vi jobba med igelkotten.

Onsdag 24 oktober

Vi bytte grupper till Elevens val. Vi har haft idrott. Vi hade olika stationer. Vi har haft matte. Vi har ätit lunch. Det var pannkaka. Vi har haft rast en gång. Efter bloggen ska vi ha svenska.

Tisdag 23 oktober

Vi har haft biologi. Vi har börjat med ett nytt djur som är igelkotten. Vi tittade på en film om igelkotten och hörde på en saga om igelkotten. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft musik. Vi har ätit lunch. Vi har jobbat med matte. I går lärde vi oss om Ä och vi gjorde en älva.

Måndag 22 oktober

Vi har haft bad. Leia, Stina och Johanna har varit i den stora bassängen. Vi har haft matte. Vi jobbade i matteboken. Vi har ätit lunch. Det var mos, fisk och ketchup. Vi har haft rast en gång. Vi bloggar tidigt idag. Efter bloggen ska vi ha svenska.  Svaret på Adrians gåta är en gubbe som  är i rymden. Svaret på Tindras gåta är rösten.

Fredag 19 oktober

Idag har vi haft elevens val. Vi har även haft svenska där vi jobbat med miniboken. Det var skinsksås med tomat och pasta till lunch. Efter bloggen ska vi ha fritt  och sedan ska vi städa skolgården.

Vi alla saknar dig också Yvonne,
Kramar från Mosippan 1

Torsdag den 18 oktober

Idag har vi haft matte. Vi jobbade i våran mattebok. Yvonne har varit borta och då var Frida här istället.Vi har varit på biblioteket och lånat böcker.Man fick låna en bok till skolan.Alla hann inte få sina lånekort så de får låna hem nästa gång. Idag bloggar både Backsippan och Mosippan tillsammans.

Onsdag 17 oktober

Vi har haft svenska. Då gjorde vi klart olika saker. Dom som var klara fick läsa. Vi har haft idrott. Vi hade tipspromenad. Vi har haft matte. Vi jobbade i matteböckerna. Vi har haft rast. Vi har ätit mat. Det var fisk, kall sås och potatis. Snart ska vi ha svenska igen.

Tisdag 16 oktober

Vi har haft rast. Vi har haft biologi. Vi tittade på en film om rådjur. Tandsköterskan kom. Hon hade en apa som hette Nicke. Han hade tappat alla mjölktänder och vuxentänderna hade växt ut.  Vi har fått nya tandborstar. Vi har ätit lunch. Det var potatisbullar och blodpudding.Vi har haft svenska. Mini kom och hälsade på oss. Han lärde oss en ny bokstav, Ll.

Måndag 15 oktober

Vi har badat. Vi tränade på simtag. Två stycken i klassen fick vara i den stora bassängen. Vi hade fritt en stund. Vi har haft svenska. Vi har ätit lunch. Vi har haft matte. Vi har haft rast en gång.