Torsdag 28 mars (skärtorsdag)

Vi har sett på kabarè. Den var superbra. I vår klass var det Stina, Tindra, Celine och Thimon som var med och uppträdde. Vi har ätit lunch. Det blev pannkaka med sylt och äppelmos. Det var supergott. Vi har haft rast två gånger. På rasten lekte Elina, Celine, Elvira och Rim kabaréleken. Tindra, Thimon, Johanna och Stina lekte lodjur. Tim och Hjalmar smög på lodjuren. Carl och Pontus skalade pinnar. Efter bloggen ska vi äntligen få veta slutet på Mio, min Mio och sedan ska vi ha fritt. Det har varit en superbra dag och nu ser vi fram emot att ha påsklov!

Här är våra kabaréstjärnor.

En jättespännande bok.

Onsdag 27 mars

Vi har haft svenska. På svenskan jobbade vi i en bok på datorn. Vi har haft rast två gånger. Vi har ätit lunch. Det blev biff, sås och potatis. Vi har haft matte.

Idag bloggar Adrian, Pontus och Tindra.

tisdag 26 mars

Vi har haft biologi. Vi jobbade med talgoxe . Vi har haft rast. Vi har haft  matte.  Vi  har  haft lunch.

i  dag  är  det Thimon  och Johanna som har bloggat.

Måndag 25 mars

Vi har haft bad Stina tappade sina simglasögon. Vi har haft svenska Mini kom inte idag för att han inte kunde ta med sig en ny bokstav. Vi har ätit lunch det blev fiskgratäng och mos. Vi har haft rast. Vi har matte. Efter bloggen ska Vi gå hem.

idag bloggar Stina och Carl.

Vi skulle ju berätta att Anna-Lena hade skrivit om oss i ämnesutvecklarnas blogg. Den heter amnesutvecklarna.blogspot.com Titta gärna där också.

Fredag 22 mars

Vi har haft elevens val.Vi har haft rast två gånger. på rasten lekte några redarleken.Vi har haft matte.Vi har ätit lunch.Det blev hamburgare och mos.Vi har haft svenska.Efter bloggen ska vi ha fritt.

Idag bloggar Celine och Hjalmar.

här leker vi på rasten.

Torsdag 21 mars

Vi har haft matte.Vi har haft rast två  gånger.Vi har got till skolskogen.Vi har ätit lunch Det var korvstråganof och ris.Vi har haft klassråd.Vi har haft svenska.

idag bloggar Tim och Leia

onsdag 20 mars

Vi har haft svenska Mini kom och han hade en bokstav det var Yy. Vi har haft idrott på idrotten fik vi vara i lag. Vi har ätit lunch det blev fisk sås och potatis. Vi har varit på rast. Vi har haft matte. Efter matten ska vi gå hem.

idag har Elvira och Elina bloggat.

Tisdag 19 mars

vi har haft biologi två gånger.Vi Titade på en film om fåglar.vi har haft rast två gånger.vi har haft musik.Vi har ätit lunch det blev köttbullar och  makaroner.

idag bloggar Hjalmar och celine.

Måndag 18 mas

Vi har haft bad.I den storabasengän tapade Carl simglasögonen. Vi har haft svenska. då jobbade i Miniboken. Vi har haft lunch det blev pytipana. En gong. och några ska vara på fritis

Idag har Carl och Tindra bloggat idag.

Fredag 15 mars

Vi  har Haft elevens val  Johanna har  henkonskap  dom  jåde depsås  Thimon har kabare Vi fik cuna nere i  jympasalne .  Vi  har  haft  rast två goner  .  enelska VI JOBADÄ MED DJUR  LUNCH  KOKTFISK  POTATIS .  SKA HA  FRITT

Johanna och Thimon har bloggat idag.