Tisdag 30 april

Vi har haft biologi Vi jobbade med fågel filmerna. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft matte. Vi har ätit lunch det blev kyckling och ris. Efter bloggen ska vi ha biologi.

 

 

idag bloggar Carl och Stina.

Måndag 29 april

Vi har haft idrott vi spelade innebandy. Hela skolan hjälptes åt att städa skolgården. Vi har haft rast två gånger.Vi har haft lunch det blev panbif och potatis. Vi har haft svenska.

Idag bloggar Hjalmar och Celine.

Fredag 26 april

Vi har haft svenska då gjorde vi en berättelse. Vi har haft rast två gånger.Vi har haft matte. Vi har ätit lunch det blev hamburgare och mos. Vi har arbetat. Vi har städat. Vi har haft fritt.

 

Idag bloggar Leia

Torsdag 25 april

Vi har haft matte på matten så jobbade vi med linjer. Vi har haft rast två gånger. Vi har varit i skolskogen då fick vi bara leka några samlade skräp. Vi har ätit lunch det blev fisk sås och potatis. Efter bloggen ska vi ha biologi.

 

I dag bloggar Elvira och Elina.

Onsdag 24 april

Vi har jobbat med bokstavs-boken. Vi har haft idrott. Då hoppade vi höjdhopp. Vi har haft matte. Vi har ätit lunch. Det blev kalops och potatis. Vi har haft rast en gång. Vi har haft svenska. Vi skrev berättelser till en bild med verktyget pennan.

Idag bloggar Adrian och Tindra.

 

Tisdag 23 april

Vi har haft biologi vi forsete med fågelfilmerna. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft musik.Vi har haft matte. Vi har ätit lunch det blev korvstroganoff och ris. Efter bloggen ska vi ha biologi.

Idag bloggar Hjalmar och Celine.

 

Fredag 19 april

Vi har haft matte. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft engelska vi jobbade med right och left det är höger och vänster left är vänster och right är höger. Vi har ätit lunch det blev spageti och köttfärssås. Vi har jobbat med bokstavsboken. Vi har städat i bänken Vi har haft fritt.

 

idag har Stina och Carl bloggat.

Torsdag 18 April

Vi har haft matte  . Vi jobbade med  former.   Vi  har  haft rast  två  gångner .Vi  har got till  skolskogen .  Vi  skulle leta olika  formen .Vi har  ätit  lunch det blev potatis  och  fisk.

Vi  ska  jobba  med  biologi

 

i dag bloearThimon och  Johanna

 

 

Onsdag 17 april

Vi har jobbat med alfabetsboken.Vi har haft idrott vi hade cirkel träning.Vi har haft matte.Vi har ätit lunch det blev pannkaka.vi har haft rast en gång.Vi har haft svenska.

Idag bloggar Tim och Leia

Tisdag 16 april

Vi har haft matte. Vi har haft rast två gågner på rasten jorde Johanna Tindra Elvira och Elina lersaker. lunch det blev kebabgryta och ris. Efter bloggen ska vi ha biologi.

 

I dag bloggar Elina och Elvira. :)