Torsdag 30 maj

Vi har haft matte. Vi jobbade med sidan 88 & 89. Vi har haft rast. Vi har varit i skolskogen.Då lekte vi matte leken. Vi har ätit lunch det blev gulaschsoppa. Vi har haft svenska.

 

 

I dag bloggar Adrian,Pontus & Tindra.

Tisdag 28 maj

Vi har haft biologi. Vi skrev en faktatext. den hanlade om fjärilar. Tandsköterskan vi fik se på film  den andlade om trollen som hackar i tänder .Vi har haft matte. Då  jobbade vi med matteboken .Vi har haft lunch  det var frukoskorv & mos.

I dag bloggar Thimon Johanna

 

Måndag 27 maj

Vi har haft idrott vi spelade citronbrännboll. Vi har haft rast två gånger.Vi har haft svenska. Vi kollade på djurresan & herr vit hade varit Nyköpings hus. Det är ett slott. För ungefär 800 år sen bodde kung Birger där. Han låste in sina två bröder i fängelsehålan och kastade ner nyckeln i ån. Bröderna svalt ihjäl. Vi har ätit lunch.Det blev kalvfärsmedaljong & potatis.Vi har haft matte. Våra fjärilslarver har blivit puppor. Vi fick besök av en afrikansk jättesnäcka.

Lilla vit

Våra puppor

Idag bloggar Celine & Hjalmar.

 

Torsdag 23 maj

I går hann vi inte blogga för vi var på teater. Teatern hette Dunderklumpen. Den var superrolig. Dunderklumpen var helt ensam men så hittade han några dockor som var levande. Då fick han vänner.

Teatern var inne i Storbrohyttan

Dunderklumpen, En dum en och Lejonella.

Idag har vi haft svenska vi hade bokpromenad vi hade en vanlig bok. Vi har haft rast två gånger. Vi har gått till skolskogen vi fick bara leka. Vi har ätit lunch det blev falukorv och potatis. Vi har haft matte. Vi har haft biologi.

Idag bloggar Stina och Carl.

Tisdag 21 maj

Vi har haft biologi  vi jobbade med ett nytt djur det var fjärilen. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft matte.Vi har ätit lunch kycklingpanna & currysås.Vi har haft arbete. Efter bloggen ska vi ha biologi.

 

Idag bloggar Tim & Leia

 

Måndag 20 maj.

Vi har haft svenska då jobbade vi med lite olika böcker. Vi har haft rast. Vi har haft bokpromenad. Vi har ätit lunch det blev fisk sås & potatis. Vi har haft matte. Efter bloggen ska vi gå hem.

 

 

I dag bloggar Elvira & Elina.

Fredag 17 maj

Vi har haft matte. Vi jobbade med snabbpapper. Vi har fått fjärilslarver. Vi fick 5 stycken. Vi har haft rast. Två gånger. Vi har haft engelska. Vi har ätit lunch. Det blev   potatis, sås och kotlettrad. Vi har arbetat. Vi ska städa bänkarna. Efter bloggen ska vi ha fritt.

 

Fjärilslarverna och fjärilshuset.

Kan ni se några larver?

I dag bloggar Pontus, Adrian & Tindra.

Torsdag 16 maj

Vi har haft matte . Vi har haft  rast två gånger. Vi har  gått  till skolskogen .Vi lekte där.  Vi har ätit lunch . efter bloggen ska vi  ha biologi

idag bloggar  Thimon och Johanna

 

Onsdag 15 maj

Idag har vi haft svenska. Vi läste faktatexter om elefanter. Det var för att träna på att läsa faktatexter så vi blir duktiga på det när vi blir lite äldre. Vi har haft idrott vi var ute på fotbollsplan.  Vi har ätit lunch det blev pannkaka. Vi har haft rast en gång. Vi har haft matte.Efter bloggen ska vi gå hem och några ska vara kvar på fritids.

 

Idag bloggar Stina och Carl!.