Fredag 14 juni

Idag har vi haft skolavslutning. Alla barn var glada och hade gjort sig fina när vi samlades i klassrummet. Sedan gick vi i parad till kyrkan där vi sjöng och hörde på rektorn som höll tal. Magnus, Brasse och Eva (?) var där också med Brasses lattjolajbanlåda. Nu väntar ett långt och härligt sommarlov innan vi ses igen i augusti.

Jag vill säga ett stort tack till alla barn och föräldrar för det här läsåret och för den fina blomman jag fick och önska alla en skön sommar!!!!

Yvonne

En underbar klass!

Uppställda för att gå parad.

På väg, som ni kanske ser hade vi poliseskort....

På väg, som ni kanske ser hade vi poliseskort….

Inne i kyrkan.

Torsdag 13 juni

Vi har spelat brännboll. Ettorna och förskoleklassen spelade tillsammans. Det var fyra olika lag. Det var roligt. Vi har haft rast två gånger. Det var väldigt blött ute. Vi har arbetat med lite olika saker och plockat ur bänkarna. Vi har ätit lunch. Det blev pytt i panna och rödbetor. Vi har haft fritt.

Vi önskar alla våra följare en riktigt bra sommar!!!

I dag bloggar hela klassen.

Onsdag 12 juni

Vi har städat våra bänkar. Vi använde trasor & svinto. Vi har haft idrott. På idrotten hade vi cirkelträning, familjen.o & bondgården. Bondgården han vi inte med.Vi har haft svenska två gånger. Vi har ätit lunch. det blev hamburgare, bröd & mos. Vi  har haft rast.

I dag bloggar Adrian, Pontus & Tindra.

Tisdag 11 juni

Vi har städat bänkarna. Vi  har haft rast två gånger. Vi har haft musik. De va sista gången vi hade  musik.Vi har ätit lunch det blev ris och dragonkyckling.

I dag bloggar Thimon och Johanna

Måndag 10 juni

Vi har haft idrott vi körde tärningsstafett. Vi har haft rast två gånger och Stina Johanna och Tindra lekte att dom var hundar. Vi har haft matte vi jobbade med matteboken för att bli klara med dom blå sidorna. Vi har ätit lunch det blev fisk och potatis. Vi har haft svenska då jobbade vi med en ny svenskabok det var bilder till och det var olika ord och man skulle ringa in rätt ord till rätt bild.

Idag bloggar Stina och Carl.

onsdag 5 juni

Vi har haft klassråd då pratade vi om reglerna. Vi har haft idrott då hade vi stafett, diskokull och fullträff. Vi har haft matte vi jobba i matteboken. Vi har ätit lunch. Det blev korvstroganoff & ris. Vi har arbetat. Vi har släppt ut fjärilarna. Vi har vart på modevisning.

IMG_0147[1]

Idag bloggar Leia

Tisdag 4 juni

Vi har haft svenska. Vi jobbade med olika böcker. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft matte.Då rättade dom flesta. Vi har ätit lunch. Det blev tacobuffe. Vi har haft svenska. Då jobbade vi med berättelser.

Idag bloggar Celine & Hjalmar

Måndag 3 juni.

Vi har haft idrott på idrotten hade vi cirkelträning. Vi har haft rast på rasten hittade Adrian en fjärilslarv. Vi har haft svenska då skrev vi berättelser. Vi fantiserade och skrev om ett hål i ett träd. Vi har ätit lunch det blev äggkaka. Vi har haft matte.

Idag har två puppor kläckts. Det blev jättefina fjärilar.

I dag har Elvira  & Elina bloggat.:)