Måndag 30 september

Idag har vi haft svenska. Då jobbade  vi med filmer om sina favoritspel.Vi har haft rast. en gång. Vi har haft so. Då jobbade vi med ett papper som vi skulle skriva om judendomen.Vi har ätit lunch. Det blev kalops & potatis.Vi har haft idrott. Då skulle vi bygga olika stationer och jobba där sen. Vi har haft matte. Då jobbade vi med multiplikation och addition.

Adrian och Pontus

idag bloggar

fredag 27 september

igår hade vi svenska då jåbade vi med en historia om spel . På matten igår då jobade vi  med matten .igår hade vi engelska. Då tränade vi på siffror. Idag har vi haft elevens val, matte och då rättade vi i matteboken. Nu ska vi springa Åsenjoggen.

Onsdag 25 september

Vi har haft matte vi jobbade i matteboken. Vi har varit i biblioteket vi fick låna böcker hem till skolan. Vi har haft svenska vi jobbade med pilen och alla olika grejer. Vi har haft musik vi sjöng och hade pulsövning. Vi har haft engelska vi fick en liten bok i den står det engelska ord. vi har haft idrott då gick vi åsen-joggen.

Stina och Carl

måndag 23 september

Vi har haft svenska. Yvonne läste om leksaksfabriken. Vi har haft matte. Vi rätade i våra matteböcker. Vi har ätit lunch det blev korv och mos. Vi har haft idrott vi sprang runt i en stor ring på fotbollsplanen. Vi har haft so vi lyssnade på historia.

Hjalmar och Celine (:

Fredag 20 september

Igår har  vi haft matte då jobbade vi i matteboken.Vi har haft elevens val. Vi har haft rast .Vi har haft svenska. Vi har haft matte. igår har vi haft so vi hörde på en berättelse om Josef och hans bröder. Den berättelsen kommer från Bibeln.

Tim och Leia :)

Tisdag 17 september

Idag har vi haft matte då tränade vi lite på läxan som vi kommer ta med hem idag. Vi har haft svenska då skrev vi om vad vi gjorde på fritiden. På idrotten då lekte vi skeppsbrott.

Linus och Tindra

Torsdag 12 september

Vi har haft svenska. På svenskan jobbade vi med leksaksfabriken. Vi har haft rast två gånger. Vi har haft matte. på matten jobbade vi med planerings bok & matteboken. Vi har ätit lunch. Det blev hamburjare. vi har haft so. På so:n lysnade vi på en berättelse om Sara och Abraham. Vi har haft bild.

Adrian och Pontus

Tisdag 10 september

Vi har haft svenska. Vi läste om leksaksfabriken det var spännande.

Ferran Professorn och Rex skulle kanske hamna i krossen den krossar allt skräp så att det blir mos.

Vi har haft rast två gånger.

Vi har haft matte vi jobbade i matte boken. Vi har ätit lunch det blev skinksås och pasta.

PicCollage

Stina och Carl