Fredag 29 november

På elevens val tränade några inför kabarén som ska vara den 19:e december. Några tränade på matte och några på svenska eller engelska.

DSCF0110[1]

På rasten gungade några Kina-gunga (som vanligt) eller lekte dunken. Vi har haft svenska då tittade vi på film. På filmen lär vi oss mer om stjärnor, stjärnbilder och gamla gudar. På matten tränade vi på problemlösning. Det är svårt att förklara hur man har tänkt.

DSCF0017[1]

Vi har ätit lunch. Det blev köttfärssoppa.

DSCF0114[1]

Vi har varit i skolskogen då fick vi leka.

Idag bloggar hela klassen tillsammans. :D

Onsdag 27 november

Vi har haft svenska då läste Yvonne om bokstavslandet och T, e och f. Vi har haft rast då lekte vi tomtesmyg.

DSCF0095[1]

På matten jobbade vi med matteboken. Vi har ätit lunch det blev fisk och potatis och kall sås.

DSCF0098[1]

Vi har haft musik då spelade Elvira, Leia, Stina och Tindra.

DSCF0107[1]

Vi har haft engelska då sjöng vi engelsk sång.

Idag bloggar Elina & Elvira:)

Tisdag 26 november

På svenska jobbade vi med pilen sen gjorde vi en lek.

DSCF0138[1]

På rasten gunga vi kina-gunga.

DSCF0139[1]

På matten gjorde vi ett snabbpapper sen jobbade vi i matteboken . Vi har ätit lunch det blev kycklinglasagne.

DSCF0140[1]

Idag bloggar Adrian & Pontus. :) :) :)

Måndag 24 november

Idag på svenskan har vi fått ett uppdrag av Kim Leksaksson det var att leta logar. På matten  rätade vi fel i matte-boken. Till lunch bliv det kött sås & potatis. På NO kollade vi på gamla papper som vi har skrivit en annan gång det handlade om rymden som vi trodde var sant som vi rättade.

Idag bloggar Linus & Tindra

Fredag 22 noveber

Vi har haft elevens val några var på kabaret-övning. Vi har haft rast två gånger . Vi har haft matte vi jobbade med problem lösning.  Vi har haft lunch det var kött sås och potatis. Vi har haft NO vi tittade på en film som handlade om en hund, Laika,  som var uppe i rymden . Vi har haft svenska då jobbade några med matte boken.

I dag bloggar Thimon och Johanna

Onsdag 5 november

I dag har vi en ny veckans pärla de är Johanna. Idag har vi haft rast vi lekte att Carl var kung. Pontus, Hjalmar, Tim,Linus, Tindra  & Stina var med.

DSCF0135[1]

På matten jobbade vi i matteboken.

DSCF0133[1]

Vi har ätit lunch det blev fiskgratäng & potatis.

DSCF0086[1]

På musiken lyssnade vi på klassisk musik & ritade bilder till musiken.

Idag har Adrian och Pontus bloggat.

Måndag 18 november

Idag på svenskan åkte vi till bokstavslandet. Det var kul och det handlade om lilla e och stora E. När vi läste det handlade det också om att när lilla e och stora E var tillsammans hemma med sin hund. Så hade de hört om en liten berättelse det var om en trollkarl som gör satt bokstävernas mage kurrar. På rasten var det kul.

DSCF0084[1]

På matten jobbade vi med matteboken också rätta vi alla fel. På lunchen blev det varmkorv och mos.

DSCF0130[1]

På idrotten lekte vi följa-Jon och trampett.

DSCF0131[1]

På NO jobbade vi med rymden.

DSCF0085[1]

Idag bloggar Stina och Carl.  :)

fredagen 15 november

På elevens val var Johanna,Tim,Pontus,Carl och Hjalmar på matte. Vi har haft rast två gånger. På matten jobbade vi med planeringsboken.

2013-11-14 23.26.25

Vi har ätit lunch det blev biff,sås och potatis.

2013-11-14 23.54.50

På NO jobbade vi med olika planeter i grupper.

2013-11-15 01.12.31

Idag bloggar Celine och Hjalmar.

Tisdag 12 november

20131112-121745.jpg

20131112-121647.jpg

Idag har vi åkt skrid skor några ramlade. Vi har ätit lunch det blev ris & kycklinggryta.Vi har haft rast. Vi har haft veckans pärla det blev Elina. Vi har jobbat med matte. Idag bloggar Elvira & Elina

Måndag 11 november

Idag på matten jobbade vi med matte-boken. på svenskan jobbade vi med våra berättelser. På idrotten körde vi fotboll, innebandy, basket & handboll. På no kollade vi på en film som handlade om rymden.

Idag bloggar Linus och Tindra