Fredag 31 januari 2014

Vi har haft elevernas val. Vi har haft rast två gånger Stina, Carl, Pontus, Tim, Tindra,

Adrian, Linus, Ebba, Hjalmar, och Fanny lekte hund och katt.

DSCF0249[1]

Vi har haft matte. Vi läste om Kim Oleksson.Han har inga vänner. Han har träffat en tjej.

DSCF0243[1]

Vi har ätit lunch det blev kycklinglasagne. Vi har haft NO vi jobbade med vatten.

Idag bloggade Carl och Stina

onsdag 29 januari

På svenskan beskrev vi våra hemliga leksaker.Yvonne läste bröderna lejonhjärta. Det börjar bli väldigt spännande.

DSCF0236[1] Vi har haft rast två gånger. Då åkte Hjalmar,Tim,Linus madrass och tefat.

DSCF0232[1] På matten jobbade vi med snabbpapper.

DSCF0235[1] Vi har ätit lunch. Det blev äggkaka och sylt.

DSCF0237[1] På musiken sjöng vi två låtar.

Idag bloggar Hjalmar och Celine B)

Måndag 27 januari 2014

På svenskan jobbade vi med läxan. Vi har haft rast två gånger. På matten jobbade vi i matteboken. Vi har ätit lunch det blev pyttipanna. Vi har haft NO. Då tittade vi på varandras Photo Storys och gav varandra respons. Det betyder att vi sa vad som var bra och gav tips om vad som kunde bli ännu bättre.

Idag bloggar Tim & Leia :D :) :p

Fredag 24 janauri

Vi har haft elevensval då hade Elina och Carl idrott och Elvira hade lus med Mari. Vi har haft no då jobbade vi med vatten. Vi har ätit lunch et blev kotlettrad och potatis.vi har haft muntlig matte.

DSCF0245[1]

Sen hade vi NO igen då kollade vi på två filmer som handlar om vatten det var kul. Vi har haft rast två gånger. :D

idag bloggar Elvira  & Elina :D ;D :)

Onsdag 22 januari

Idag på morgonen jobbade vi med svenska. Vi skrev på datorn om en sak vi hade byggt. På rasten åkte dom flesta pulka och Tindra, Leia, Stina,& Johanna lekte hundar.

DSCF0230[1]På matten jobbade vi med matte-boken.

DSCF0215[1]

Efter matten läste Yvonne ur bröderna lejonhjärta.

DSCF0241[1]

Till lunch bliv det kebabgryta & ris.

DSCF0218[1]

På musiken dansade vi och gjorde musik med instrument. Det var triangel och pinnar. Nu jobbar alla med pilen.

Idag bloggar Linus &  Tindra. :D

Måndag 20 januari 2014

Vi har haft svenska. Vi jobbade med läsläxan. På rasten åkte Adrian, Linus & Thimon madrass. Yvonne läste bröderna lejonhjärta. På matten jobbade vi i matteboken.

DSCF0214[1]

Vi har ätit lunch. Det blev fiskgratäng & mos. På NO gjorde vi klart våra Photo Storys.

DSCF0227[1]

Idag bloggar Adrian och Pontus :D

Fredag 18 januari

Vi har  haft svenska. Då jobbade vi med leksaksfabriken. Vi har haft rast  två gånger några åkte pulka. Vi har ätit lunch det blev grekisk biff sås och potatis. Vi har haft NO vi har jobbat med kroppen. Vi håller på med Photo Storys. De kanske ni får se på föräldramötet. Vi har haft elevens val.

Idag bloggar Thimon och Johanna

Onsdag 15 januari 2014!

Vi har haft svenska. Vi började med friktion igen.

DSCF0195[1]

Och vi skrev hur vi gjorde och lite mer. Vi har haft rast två gånger Stina, Leia, Elvira, Agnes, och Elina åkte pulka och stjärtlapp. Vi har haft matte.

DSCF0202[2]

En del jobbade med matteboken. Vi har ätit lunch det blev potatis, fisk och kall sås. Vi har haft musik vi dansade och spelade lite trummor några gånger. Vi har haft engelska vi sjöng lite om en låt som heter THE FARM. Vi har haft svenska en del jobbade med pilen.

Idag har Carl och Stina bloggat.

Måndag 13 januari

På svenskan jobbade vi med vår nya läsläxa. Vi har haft rast en gång. Det var kul. På matten rättade vi och en del jobbade i matte-boken. Vi har ätit lunch det blev ugnspannkaka och sylt de va gott. På idrotten hade vi cirkelträning. Det var också kul.På NO jobbade vi med kroppen.

Idag bloggar Celine och Hjalmar ;)

Fredag 10 januari

På tekniken byggde vi saker.

DSCF0194[1]

Vi har haft rast två gånger. På matten hade vi problemlösning.Vi har ätit lunch det blev kycklingpytt & kall currysås.På fysiken var vi ute och då provade vi friktion.Vi har haft svenska.

Idag bloggar Tim & Leia :D