Måndag 26 maj

Vi har varit på studiebesök. Inne i hembygdsgården och Storbrohyttan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Storbrohyttan smälte dom järn i en masugn. I hembygdsgården var det 10 rum.Till lunch blev det färsrätt, sås och potatis. Så här mycket kom vi ihåg från besöket.

IMG_0438[1]

Nu jobbar alla med svenska.

Idag bloggar Adde.

fredag 23 maj

Vi har haft elevens val. Det var sista gången vi tränade inför kabarén. Men vi ska vara nere i idrottshallen. Vi har haft rast två gånger. Yvonne har läst ur en jättebra bok som heter stolpe in. Sen hade vi matte. Då jobbade vi med matteboken det är kul.Vi har ätit mat det blev kycklinggryta och ris det var gott. Nu jobbar alla med matte.

Idag bloggar Thimon :D :D

Onsdag 21 maj

Idag har vi jobbat med våra berättelser. Vi har haft rast 2 gånger. På matten jobbade vi med matteboken. Till lunch idag blev det kebabpanna. Sen hade vi musik.Vi har haft bild. Nu har alla svenska.

I dag bloggar Johanna.

Fredag 16 maj

Idag på elevens val var Stina och Johanna nästan färdiga med sin teater. På rasten hittade Tim, Adrian, Pontus, Hjalmar, Carl och Thimon en nyckelpiga.

IMG_0145[1]

Och Stina och Johanna lekte bebis.

IMG_0142[1]

När vi läste Stjärnhavet var boken dum! För att den blev slut och det finns ingen fortsättning längre. På matten jobbade några med snabbpapper och en del med matteboken.

IMG_0143[1]

Till lunch blev det grillkorv och makaroner.

IMG_0144[1]

På andra rasten lekte Stina, Johanna, Celine, Carl, Hjalmar och Adrian leopard. På SO tittade vi på bergslagen. Det handlar om många gruvor och hyttor och allt möjligt. Vi har haft  klassråd. Och nu har alla svenska.

Idag bloggar Stina :D :)

Onsdag 14 maj

På svenskan jobbade vi med svenskaplaneringen. På rasten busade Tim och Hjalmar med Johanna och Stina. På matten jobbade vi med matteboken. Sen läste Johan stjärnhavet. Vi har haft lunch det blev fiskbullar och potatis. Sen var det rast då lekte tjejerna hund. På musiken hade vi x-faktor, Stina och Leia vann med 40 poäng. Nu jobbar alla med svenska. Sen är det engelska.

Idag bloggar Carl.

Måndag 12 maj

På svenskan gjorde vi berättelse. På rasten lekte Celine,Elvira och Johanna tagentar. På svenskan läste Yvonne stjärnhavet. På matten läste vi våra läxor. Till mat blev det köttbullar sås och potatis. Vi har haft idrott. Vi hade orientering. Nu jobbar alla med svenska.

Idag bloggar Celine.

Fredag 9 maj

Vi var på elevens val var några på matte dom spelade multiplikationsbingo.  Vi har haft rast. Tim, Hjalmar, Pontus och Linus körde väggboll . På svenskan läste Yvonne Stjärnhavet. På matten jobbade vi med leksaksfabriken.

Vi har ätit lunch det blev pannkaka och sylt.

2014-02-13 22.59.23

På SO.n igår fick vi besök av Lena som har varit fröken på Åsenskolan och berättade om hur det var att gå i skolan förr och så fick vi skriva upp allt vi lärt oss.

IMG_0412[1] IMG_0409[1] IMG_0410[1]

Nu har alla svenska.

Idag bloggar Zombiekungen.

Onsdag 7 maj

På svenskan jobbade med pilen,läsförståelse och Snack.

IMG_0018

På matten jobbade vi med kg,hg och g.

IMG_0035

Till mat i dag blev det panerad fisk,kall sås och potatis.

IMG_0022

Vi har haft rast då gjorde Leia,Elvira, Celine, Tindra och Elina AnnaBella. På musiken dansa vi lite och hörde på när Martin  spela. På engelskan lyssnade vi på en röst som sa några engelska meningar. Meningen var att vi skulle träna på att förstå engelska.

Idag bloggar Leia.

Måndag 5 maj

På svenska jobbade vi med svenska -planeringen.

IMG_0014

Vi har haft rast.Hjalmar, Tim, Carl och Pontus gungade kinagunga och Celine, Elvira, Tindra,  Leia, Stina och Johanna lekte klämmarleken. Sen läste Yvonne ur Stjärnhavet.

IMG_0017

På matten lärde vi oss om vikt t ex kg.

IMG_0016

Vi har ätit järpar och mos. Sen hade vi idrott vi stötte kula och sprang 60 meter. På SO:n lärde vi oss om Franz von Scheele.

2014-04-03 23.36.25

Nu har alla svenska.