Fredag 13 juni

Hej på er!

Idag är det fröken som bloggar. Jag sitter i ett tomt klassrum och tänker att det är långt till augusti och att jag kommer att sakna mina fantastiska elever. Men jag vet ju att ett sommarlov brukar flyga förbi och snart får vi ses igen. Innan dess hoppas jag att de fått ha det riktigt skönt med mycket roliga saker i sommar.

2014-06-13 08.53.09

 

Förväntansfulla barn önskar alla läsare en härlig sommar!

Till sist: Ett stort tack för den fina blomman!

2014-06-13 13.28.10

Torsdag 12 juni

I dag har vi haft rast 2 gånger. På svenskan såg vi på film som backsipporna har gjort den var kul! På matten jobbade vi med Kim Leksakson det var jätte kul. Till lunch blev det vad huset bjuder. Vi fick en överraskning det var glass mums!!! Lite senare ska vi ha fritt!!!

Idag bloggar Elvira!!!

Ha ett bra sommar-lov!!!!

Wednesday 11 june

Idag spelade hela skolan brännboll. Fast 6:an, 5:an och 4:an spelade fotboll istället. 1:an utmanade förskoleklassen.  2:an och 3:an spelade tillsammans. Lite senare åt vi mat det blev spagetti och köttfärssås. Nu spelar alla på I-padsen.

I dag bloggar coolingen.

måndag 9 juni

På morgonen läste vi tyst det var roligt. Sen hade vi svenska vi skrev om våra leksaker. Sen hade vi rast. Sen kom Lena och prata om skrivstil vi fick prova det var kul.

2014-06-09 09.56.09

Sen hade vi matte vi jobba med matte-boken. Sen hade vi lunch det blev stekt fisk sås och potatis det var gott. Sen hade vi idrott vi spelade fotboll dom som inte ville spela fick en karta och följde den tillbaks. Sen fortsatt vi med leksakerna. Nu jobbar alla med svenska.

 

Idag bloggar hemliga kungen

 

Onsdag 4 juni

Idag hade vi svenska då spela vi kort de hete trugs de var kul. Sen hade vi matte vi jobbade med Kim Leksaksson och matteboken.Till lunch åt vi tacobuffe.Sen hade vi musik då vi spela bas och piano de va kul. Sen hade vi engelska då skrev vi nummer på engelska de va kul. Sen har alla svenska.

Idag bloggar Pontus