Fredag 28 november

Den här veckan har  vi jobbat  med matte. På matten har vi jobbat med matte-boken. Och på bilden har vi jobbat med att rita så att sakerna komma längre bort. Vi lärde oss bakgrund och förgrund.

I onsdags så hade vi musik då tränade vi på danssteg. I torsdags hade vi slöjd. Några som har syslöjd  är färdiga med sina mössor. På träslöjden gör dom julsaker. Idag på elevens val tränar många på kabaren. Snart ska vi ner på idrott.

Idag bloggar Carl och Thimon. :) :) :) :)

fredagen den 21/11

På matten den här veckan har vi jobbat med egyptiska siffror.T.ex två är så här II.På syslöjden har några börjat med mössor.På svenskan den här veckan har vi bearbetat våra deckare och tränat på att få inre bilder i huvudet.

På idrotten i måndags lekte vi familjen Olsson.Idag på idrotten ska vi ha musik och rörelse. Elevens val har börjat igen en del har kabaret.

På historian kollade vi på en film om slutet av järnåldern som kallas vikingatiden.Det var en bra film.Idag har vi haft läxförhör i historia och engelska.:D

Idag bloggar Hjalmar och Tindra:D

fredag 7 november

På idrotten dansa vi till huvud axlar knä och tå och fågel dansen. Vi lekte basket fia och disko kull. På historian lärde vi oss om forntiden. På bronsåldern var båtar viktiga. För att resa behövdes båtar.

Idag hade vi elevens val och det var kul. Dagens lunch var thailändsk wokgryta och ris. På matten jobbar vi i matteboken.Vi har börjat lära oss att räkna med uppställningar eller med algoritmer som det heter på mattespråket.

På svenskan jobba vi med planeringen.Vi har gjort deckarhistorier också. Vi ska snart på idrott igen och sen ska vi gå hem.

I tisdags gick brandlarmet! Det var ingen övning utan det var någon som duschade för länge så det blev mycket vattenånga. Brandkåren kom med två bilar.

Ha en trevlig helg.

Idag bloggar Leia och Celine :D :) .