Fredag 19/12

I måndags badade vi. Vi fick ha lek och springa på mattan.

2014-12-15 11.59.16

På tisdag hade vi pysseldag. Vi gjorde saker till julmarknaden. Det var tomteluvor och etiketter. När vi pysslade fick vi glögg och pepparkakor.

2014-12-16 14.28.39

I torsdags var det julkabarè och julmarknad. Allt godis som femmorna hade gjort sålde som smör. Det betyder att det tog slut jättefort. Idag var vi i kyrkan och hade julavslutning. Sen gick vi på bio. Vi såg på ”Jul i Flåklypa”. Den var bra och rolig.

Nu tar vi jullov!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR :D

Yvonne vill passa på att tacka för den fina presenten!

 

Fredag 12

I måndags hade vi bad det var super kul!!!!!!! I tisdags gjorde vi jul kort. I onsdags hade vi dans stop de var kul. I torsdags hade vi slöjd det var sista gången efter lovet börjar vi igen.

 

Idag tittade vi på Luciatåget det var kul snart ska vi ha idrott ha en trevlig helg.

idag bloggar Tim & Johanna.

Fredag 5 december

Denna vecka har vi haft slöjd, vi har 1 gång kvar på syslöjden och träslöjden. I måndags hade vi idrott och idag också, i måndags hade vi bad, och idag ska vi ha en lek som heter KLARAR DU DET HÄR! och många lekar till kanske.

Idag hade vi elevens val. På kabaret är det 1 gång kvar. I onsdags hade vi musik och vi fick uppträda på både piano och blockflöjt. Idag hade vi diktamen och det är när Yvonne säger vad vi ska skriva i vår bok det snyggaste vi kan. Och  vi hade läxförhör idag.

På rasten leker Stina, Elina, Celine, Leia, Elvira, Johanna och Tindra hästar.Vi har möblerat om i vårt klassrum.

IMG_0739[1]

 

IMG_0740[1]

 

Soffan ser så stökig ut därför att klädseln är på tvätt.

Idag bloggar Stina och Adrian ;)