Fredag 30/1 2015

Den här veckan har vi haft slöjd. På syslöjden gjorde vi tavlor och på träslöjden fick dom ta hem sina smörknivar. På tisdag hade vi bild då gjorde vi program och vi jobbade i grupper. I måndags var det idrott då körde vi basketfia, familjen Olsson och mer.

Idag har vi haft engelska papper vi har haft diktamen och sen hade vi NO. Idag till lunch var det kycklinglasagne.

Nu jobbar alla med ett arbete och snart ska vi ha idrott.

Ha en trevlig helg

I dag bloggar Celine

fredag 23/1

I dag var vi till biblioteket. Vi lånade många böcker. I går hade vi slöjd det var super kul då gjorde vi smörknivar och broderade. På musiken tränade vi på sånger och lyssnade på 16 svenska hits på 6 minuter. Vi har fått en matte lärare som är här ganska ofta hon heter Anna-Lena. Snart ska vi ha idrott. På idrotten i måndags hade vi hinderbana och skeppsbrott det var kul och lite jobbigt.

HA EN TREVLIG HELG :D

 

Idag bloggar Elvira och Johanna:) :D ha det så bra :D

fredag 16/1

På måndagen hade vi idrott och diagnos.

På tisdagen  var allt vanligt.

På onsdagen hade vi musik för första gången. Vi kollade på film om groddjur. Vi skrev dikter. Om ni klickar på poesi under bilden på oss kan ni läsa en del av våra dikter. Där kommer vi att lägga ut fler dikter så småningom.

På torsdagen hade vi slöjd.

Idag såg vi på film med spindlar. Till lunch idag blev det grekisk biff sås och potatis.

Idag bloggar Carl.

Fredag 9 januari 2015

Vi började skolan i går! Det var roligt men vi var lite trötta. Vi skulle ha slöjd men Per var sjuk så det var bara syslöjdsgruppen som fick ha slöjd.Det var lite tråkigt eftersom vi har bytt slöjdgrupper och alla såg fram emot att få lära sig en ny sorts slöjd.

Vi har dansat ut julen. Vi dansade olika juldanser till exempel Räven raskar över isen. Vi dansade med sexorna. Margareta tog hand om dansen och det har hon gjort i många år. Det var roligt att dansa ut julen. Vi försökte sjunga så gott vi kunde.

På svenskan fick vi ett uppdrag av Sally Smart. Vi skulle se om vi var lika smarta som henne. Vi skulle lista ut vilka som bodde i olika hus och vilka husdjur de hade. Till hjälp fick vi några ledtrådar och vi klarade uppdraget! Vi är smarta :)

På matten jobbade vi med algoritmer. Vi ska snart ha träningsläger om algoritmer.

Nu ska vi snart ha idrott. Idag är Anton vikarie. Vi ska rösta om vad vi ska göra.

Trevlig helg!