Fredag 27/3

På måndag hade vi bad då fick man simma klädsim. I tisdags hade vi nationella prov det var kul. I onsdags hade vi musik de var kul. I torsdags var det slöjd dom som hade träslöjd gjorde Kinapinnar och dom som hade syslöjd gjorde kycklingar. I dag hade vi elevens val det var sista gången nästa gång får man välja kabaré. Snart ska vi ha  idrott.

i dag bloggar Thimon :) :D ha en trevlig helg

Fredag 20 mars

Igår så hade vi slöjd. På syslöjden så gjorde några sina mössor och några påsar. Det var ingen träslöjd så dom som har träslöjd fick ha fritt. Idag så har vi haft elevens val på tekniken så byggde några på en hund den en annan grupp gjorde en sopmaskin. Vi har haft teknik och då så kollade vi på olika filmer och sen så skrev vi om filmerna och läste upp dom för klassen. Nu ska vi ha idrott och sen ska vi läsa.  I dag har vi tittat på solförmörkelsen live från Svalbard. Vi har badat. I onsdags på musiken hade vi frågesport och så spelade Eminem-låtar.

Ha en trevlig helg!

I dag bloggar Pontus :D :)

fredag 13 mars

Vi har börjat  med nationella prov. Vi fick ett häfte med Håkan Bråkan.Vi skulle läsa och svara på frågor. På torsdag hade vi med nationella prov vi fick skriva om ett äventyr. Vi hade musik då gjorde vi låtar vi fick spela upp den med gitarr och piano och trummor. Vi fick lyssna på musik och gissa vad låten heter. På tekniken fick vi jobba i två grupper vi skulle leta efter saker som var teknik. Vi har börjat med elevens val det var roligt till lunch blev det köttfärssås med spagetti. Vi har haft diktamen och engelska glosorna.

Idag  bloggar Elina :)

Fredag 6 mars

I måndags hade vi bad för första gången den här terminen. På onsdag hade vi musik och nutidskryss. Igår hade vi slöjd. På träslöjden gör vi spel. Idag hade vi elevens val och diktamen. Vi har börjat med teknik. Den här veckan har vi fått en ny maträtt det är tomatsoppa. Snart ska vi till idrotten.

Idag bloggar Hjalmar.-:) :D