Torsdag 30/4

I måndags hade vi idrott. Då lekte vi land, skepp och hav det var kul. På tisdag hade vi bild. Då fick vi måla oss själva som en LEGO-gubbe och vi skulle gissa vem som var vem. På onsdag hade vi musik. Då fick vi jobba i fem grupper med tre i varje grupp. Vi skulle göra två danssteg och sen så skulle vi visa våra danssteg. I torsdags hade vi slöjd. Dom i träslöjden gjorde lådor och dom i syslöjden gjorde kuddar. På tekniken byggde några med Jovo och några andra byggde med Kaplastavar.

Ha en bra helg. :):D:D

I dag bloggar Tim.:)

Fredag 24/4

I måndags hade vi idrott. Vi körde skeppsbrott  vi hade Derek. Det var kul.  På tisdagen körde vi matte matchen. På torsdagen hade vi slöjd dom på syslöjden syr kuddar och slöjdpåsar. Träslöjden gör virvlar och lådor. Det är jättekul med slöjd. Idag hade vi kabaretträning vi har en gång kvar att träna plus träning på scen. Snart ska vi ha idrott.

 

IDAG BLOGGAR LINUS :)  :) :)

fredag 17/4

I måndag så hade vi vårt sista bad. Då fick vi springa på mattan. I tisdags hade några spelning  och i onsdags också. I torsdags hade vi slöjd på träslöjden gjorde vi lådor. Idag hade vi elevens val man fick välja kabaret.  Onsdagen den 13/5 är det dags för kabaret. Vi har haft matte-match. Snart ska vi ha idrott.

 

Idag bloggar Leia. :) :D

Torsdag 2 april

 

2015-04-02 08.51.19

 

Glad påsk! idag när vi var på slöjd kom ett par konstiga figurer in monster påskkäringar och andra figurer. Idag blir det påsklov :D

På svenskan fick några skriva färdigt sina berättelser om en luft ballong. De andra jobbade med planeringen.

På matten hade vi vanlig planering.

I måndags kom Anders vår vaktmästare hit för vi undrade vad som fanns i en lucka i vårt klassrum. Det var en maskin som vi inte visste vad det var. Senare ska vi ha fritt. I måndags hade vi bad vi gjorde inget nytt vi simmade och det var kul :D

HA ETT BRA PÅSKLOV :D

IMG_0848[1]

 

Idag bloggar Elvira :)