Fredag 29/5

På måndag var Max vikarie. På tisdag var Max också vår vikarie. I onsdags hade vi musik. Då körde vi hela  havet stormar och lyssna på låtar. Och så hade nutidskryss. På torsdag hade vi slöjd. På syslöjden tovade några och på träslöjden hade dom fritt och pysslade. Och nu  jobbar alla med ett arbete och snart ska vi ha idrott.

 

Idag bloggar Celine ha en trevlig helg.  Ha en bra Mors dag alla mammor!

Fredag 22/5

I måndags hade vi utomhusidrott. Vi hade friidrott. På tisdag så gjorde vi en solig och en mulen bild på bilden. Vi hade musik i onsdags. Då sjöng vi olika låtar. Igår hade vi slöjd. På syslöjden gjorde dom grodor och kuddar. På träslöjden gjorde vi figurer som man hänger på dörrkarmen. Snart ska vi ha teori orientering.

 

Idag bloggar Hjalmar.TREVLIG HELG!:) :D

Onsdag 13/5

I måndags hade vi matte vi jobbade med algoritmer det var kul. På tisdag hade vi svenska vi gjorde färdigt våra berättelser vi ska göra en bok av dem. I dag var det kabaret den var superbra .:):):D

 

I dag bloggar Tim. Ha en bra vecka.:)

fredag 8/5

I måndags var vi lediga det var kul att slippa skolan och ligga hemma i sängen. I tisdags var det en vanlig dag. Onsdag hade vi musik det var roligt och efter hade vi nutidskryss det är roligt. I torsdags hade vi träslöjd och syslöjd. Dom på träslöjden gjorde lådor, i syslöjden gjorde dom kuddar och monster. I dag hade vi elevens val det  är en gång kvar att träna på scenen och snart ska vi ha friidrott.

 

Idag bloggar Thimon ha en trevlig helg :) :) :)