Fredag 12/6

2015-06-12 18.29.08

Nu är det dags för sista blogginläggen för det här läsåret och i dag är det fröken som bloggar. Vi har haft en bra sista vecka då vi kämpat med att göra färdigt, städa och ta hem saker. Eleverna har glatt jobbat på precis som de gjort under de tre år jag haft förmånen att få låna dem.

Några avbrott har vi haft under veckan med olika aktiviteter. På måndag var det avslutning på Kulturprojektet i folkets Hus. Vi fick se en variant på sagan om Snövit som var uppskattad och rolig.  På onsdag var det brännbollsturnering på förmiddagen och på kvällen hade vi bjudit in till familjekväll. Eleverna hade bakat fikabröd som de bjöd på efter att ha läst upp sina berättelser för alla församlade (60 personer!) och en brännbollsmatch mellan vuxna och barn. Och visst var det väl så att barnen vann……

2015-06-10 19.35.08

I dag har det varit skolavslutning och ett välförtjänt sommarlov är här. Det är lite ledsamt att våra år tillsammans nu är slut. Jag har trivts så enormt bra med den här klassen och kommer att sakna ernär jag lämnar över till Amanda. Men vi finns ju kvar på skolan allihop och kommer att ses på dagarna. Jag önskar världens bästa klass all lycka i fortsättningen!!!!!

2015-06-12 09.21.56

ETT RIKTIGT SKÖNT SOMMARLOV ÖNSKAR JAG ER!

Fredag 5/6

I måndags hade vi inte uteidrott för det var för kallt och blött. I tisdags så gjorde vi inget särskilt. På onsdagen så hade vi musik för näst sista gången och nutidskryss för sista gången. Amanda som är vår nya lärare kom och hälsade på. På torsdagen så hade vi slöjd för näst sista gången på sy slöjden så gjorde vi olika saker som kuddar, frisbees och fler saker. Snart så ska vi ha idrott.

Idag bloggar Carl.